Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πληρώνει και τώρα, 8,5 μήνες μετά, την ζημιογόνα… Γιορτή Κρασιού!!!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πληρώνει και τώρα, 8,5 μήνες μετά, την ζημιογόνα… Γιορτή Κρασιού!!!

Έχουν περάσει 8,5 μήνες από την διεξαγωγή της περσινή Γιορτής Κρασιού στα τέλη Αυγούστου, η οποία σύμφωνα με την παραδοχή του Προέδρου της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη απέτυχε εισπρακτικά και αναπόφευκτα και οικονομικά, αλλά ο δήμος Αλεξανδρούπολης εξακολουθεί να πληρώνει τις ζημιές.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγκρίθηκε από την ΤΙΕΔΑ η οπληρωμή 5.500 ευρώ (3.000+2.500) έναντι φωτιστικής και ηχητικής κάλυψης, αλλά και της προμήθειας χορηγιών της Γιορτής Κρασιού. Τα τιμολόγια είχαν εκδοθεί εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά θα πληρωθούν τώρα, ελάχιστες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ

Εξακολουθεί λοιπόν η ΤΙΕΔΑ να πληρώνει έστω και με καθυστέρηση πολλών μηνών τις υποχρεώσεις της, για μια Γιορτή Κρασιού που ήταν προβληματική στην διοργάνωση της, στρην διεξαγωγή της, που ακριβοπληρώθηκαν καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πάριος για τον οποίο το Evros-news.gr ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι ΚΟΣΤΙΣΕ 45.000 ευρώ και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν έφεραν έσοδα που τουλάχιστον δεν θα προκαλούσαν ζημιές στην συγκεκριμένη Δημοτική Επιχείρηση. Τα παραδέχθηκαν εξάλλου με δηλώσεις τους τόσο ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης(που προσωπικά πάντως είπε ότι διασκέδασε με την σύζυγο του πολύ), όσο και ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης.

Τέτοια ανικανότητα στην διαχείριση του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου δεν πρέπει να έχει υπάρξει, αλλά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τον “επιβράβευσε”, έχιοντας τον και πάλι υποψήφιο με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες”. Όπως κάνει το ίδιο με άλλους συνεργάτες του οι οποίοι τα έχουν κάνει μπάχαλο, τον Κώστα Χατζηαναγνώστου αν και το κκυκλοφοριακό πρόβλημα είναι τεράστιο στην Αλεξανδρούπολη. Αλά εδώ έχει υποψήφιο τον καταδικασθέντα πρωτόδικα σε 3 χρόνια φυλάκιση Αντώνη Βαμβακερό που έκανε πλαστογράφηση πτυχίου, δεν θα έχει τους άλλους; Οπότε, θα αποφασίσει ο λαός στις 26 Μαίου, αν θα τους στείλει όλους μαζί στην αντιπολίτευση και κάποιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στα.. σπίτια τους.

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συναυλία Γ.Πάριου με 14.350 ευρώ ο δήμος Χίου, με 45.000 ευρώ (ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ) ο δήμος Αλεξανδρούπολης!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*