Συνάντηση των ΑΧΕΠΑ με τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα – Τι συζήτησαν

Συνάντηση των ΑΧΕΠΑ με τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα – Τι συζήτησαν

Συνάντηση με υψηλού επιπέδου κλιμάκιο των ΑΧΕΠΑ είχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας στα Γραφεία του Οργανισμού, στον Εμπορικό Λιμένα της πόλης.

Από τους ΑΧΕΠΑ παρέστησαν ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Καναδά, ο κ. ΘΑΝΟΣ ΠΙΤΙΡΗΣ Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Ευρώπης, ο κ. ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Ελλάδας, ο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Πρόεδρος του τμήματος του ΑΧΕΠΑ Αλεξανδρούπολης και ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΒΙΑΣ, Μέλος του Δ.Σ. του τμήματος ΑΧΕΠΑ Αλεξανδρούπολης.

Ο Πρόεδρος του ΟΛΑ κ. ΔΟΥΚΑΣ παρουσίασε στην αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ τις νεώτερες εξελίξεις σχετικά με την ανάπτυξη του λιμένα της Αλεξανδρούπολης, ενός κατ εξοχήν αναπτυξιακού εργαλείου για την περιοχή της Θράκης και την Εθνική οικονομία, και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στους τομείς των Μεταφορών, της Ενέργειας και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Εξελίξεις που αναμένεται να προκύψουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και οι οποίες απαιτούν την συλλογική προσπάθεια όλων όσων ενδιαφέρονται ή μπορούν να επηρεάσουν τις διαδικασίες για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της ΑΧΕΠΑ, ο κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ τόνισε ότι ο Οργανισμός θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, αξιοποιώντας την σημαντική επιρροή του προς τον σκοπό αυτό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*