Γιώργος Καλφόπουλος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Κυπρίνου με την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Γιώργος Καλφόπουλος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Κυπρίνου με την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Μια από τις υποψηφιότητες της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” με επικεφαλής υποψήφια δήμαρχο Ορεστιάδας την Μαρία Γκουγκουσκίδου, η οποία δημιούργησε αίσθηση, είναι αυτή του νεαρού ΟΙκονομολόγου Γιώργου Καλφόπουλου.

Είναι Οικονομολόγος, Τελειόφοιτος της Σχολής Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρας και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τόπο του. Από μικρός δραστηριοποιείται στους συλλόγους του χωριού του, προς κοινή ωφέλεια του τόπου. Είναι Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπρίνου και από το 2012 έως 2014 και από το 2016 έως σήμερα, με πολλές καινοτόμες δράσεις.
Στον σύλλογο αυτόν από το 2012, με μία ομάδα νέων, κατάφεραν να αναδιοργανώσουν και να επαναλειτουργήσουν τον σύλλογο καθώς βρισκόταν σε αδράνεια. Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Κυπρίνου από το 2014 έως σήμερα, αλλά και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορεστιάδας από το 2017 έως σήμερα, επέλεξε τον υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό της κ.Γκουγκουσκίδου. 
Όπως λέει στο Evros-news.gr: “Με ειλικρίνεια και σοβαρότητα αλλά και όρεξη για δουλειά, οραματιζόμαστε έναν δήμο Νέας Ορεστιάδας που θα πρωτοπορεί και δεν θα μένει στην στασιμότητα. Στις 26 Μαΐου βάζουμε γερά θεμέλια για τον τόπο μας”.
Είναι Έφεδρος Αξιωματικός και υπηρέτησε ως ΥΕΑ στο Άγημα της Ακροπόλεως ως Σημαιοφόρος και μετέπειτα ως Δόκιμος στον 35 Λόχο Διαβιβάσεων της Πλάτης.
Ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο ως Τερματοφύλακας στο τοπικό πρωτάθλημα και σε διάφορες ομάδες της περιοχής μας. Όπως η Θύελλα Κυπρίνου και ο Ορέστης Ορεστιάδας. Φέτος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Ομάδας ΜΑΣ Άρδας Καστανεών.
Είναι επίσης μέλος του χορευτικού συγκροτήματος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπρίνου, καθώς και του Συλλόγου Θράκες της Νέας Ορεστιάδας.
Όπως επίσης τονίζει απευθυνόμενος στον κόσμο και ζητώντας την ψήφο του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Εκλογικής Περιφέρειας Κυπρίνου:
“Πιστός πάντα στις Παραδόσεις  στις κοινωνικές Αξίες και στον Αθλητισμό, με Σοβαρότητα και συνέπεια αλλά και με αίσθημα ευθύνης, δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για το καλύτερο του Τόπου μας. Σας ζητώ να δείξετε εμπράκτως την στήριξη σας στις 26 Μαίου. Για τα καλύτερα τα οποία μας αξίζουν”.