Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Ευχαριστεί τον Διευθυντή Β.Γαλάνη και τους εργαζόμενους για τη μητέρα της

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Ευχαριστεί τον Διευθυντή Β.Γαλάνη και τους εργαζόμενους για τη μητέρα της

Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Βασίλη Γαλάνη και τους εργαζόμενους για την συμπαράσταση και βοήθεια στη μητέρα της, αισθάνθηκε η κυρία Αναστασία Πατσιώρα.

Με επιστολή στο Evros-news.gr, η κ.Πατσιώρα, οι γονείς της οποίας μένουν στο Παλιούρι Διδυμοτείχου, αναφέρει:
“Τα θερμά μου  δημόσια  συγχαρητήρια  στον Διευθυντή  της Ορθοπαιδικής κλινικής  του Νοσοκομείου  Διδυμοτείχου  κ. Β.  Γαλάνη  και στους συνεργάτες  του, για την υποστήριξη που έδωσαν απλόχερα  στην μητέρα μου, που νοσηλεύεται στο εν λόγω Νοσοκομείο.

Το ήθος, η ανθρωπιά, η επαγγελματική και επιστημονική  αρτιότητα  του “ΑΚΡΙΤΗ” γιατρού  χάρισαν  χαμόγελο και αξιοπρέπεια στην μητέρα μου, σε μια ατυχή δύσκολη στιγμή.

ΜΠΡΑΒΟ σας!!! για την υπέρβαση που κάνετε καθημερινά, προσφέροντας αθόρυβα ανακούφιση στους ανθρώπους  που φυλάνε Θερμοπύλες, στην πλειοψηφία τους απόμαχοι αγωνιστές “εν αγνοία πολλών αρμοδίων που ξεχνάνε το χρέος τους και δεν αντέχουν να βιώσουν αυτό που εσείς βιώνετε αγόγγυστα”.

Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια για την προσφορά σας, αποτελείται  φωτεινό παράδειγμα “στο μελαγχολικό βόρειο  Έβρο”.
Εύχομαι να σας ακολουθήσουν κι άλλοι γιατί αυτός ο τόπος αξίζει πολλά και μπορεί να δώσει πολλά αρκεί να   υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εσάς.

Σας  χρωστώ  απεριόριστη  ευγνωμοσύνη

Με εκτίμηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΩΡΑ
Η κ.Πατσιώρα μάλιστα, που η μόνιμη κατοικία της δεν είναι στον Έβρο, σκοπεύει να ευχαριστήσει και από κοντά στον Διευθυντή κ.Γαλάνη και τους συνεργάτες του εργαζόμενους, για την στάση και συμπεριφορά τους προς την ηλικιωμένη μητέρα της σε αυτό το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε.

Ένα σχόλιο

  1. Μπράβο στους αφανείς αυτούς ήρωες του νοσοκομείου Δυδιμοτείχου

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*