Διδυμότειχο: Ανέλαβε καθήκοντα και επίσημα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Παράσχος Χατζόπουλος

Διδυμότειχο: Ανέλαβε καθήκοντα και επίσημα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Παράσχος Χατζόπουλος

Τα καθήκοντα του ανέλαβε σήμερα και επίσημα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Παράσχος Χατζόπουλος, αφού δημοσιεύθηκε επιτέλους το σχετικό ΦΕΚ μετά την επιλογή του εδώ και αρκετό καιρό.

Όπως πρώτο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr στις 3 Απριλίου, ο κ.Χατζόπουλος επιλέχθηκε από το υπουργείο Υγείας να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα απ’ τον περασμένο Αύγουστο και μάλιστα δυο φορές πρώην Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Στέφανο Καρακόλια, αλλά ενώ βρισκόταν στο γραφείο του και ενημερώνονταν, μέχρι να ολοληξρωθεί τυπικά ο διορισμός του, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Μετά την ρύθμιση και των γραφειοκρατικών διαδικασιών, σήμερα έγινε η τοποθέτηση του από τον Διοικητή του ΠΓΝΑ Δημήτρη Αδαμίδη, στον οππίο άλλωστε θα εξακολουθήσει να υπάγεται διοικητικά, αφού μπορεί να ψηφίστηκε η αυτονομία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, αλλά ακόμα αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί στην πράξη. Απαιταίτει πρώτα να υπάρξει διορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου. Ουσιαστικά δηλασή, εξακολουθεί να ισχύει στον τρόοπο λειτουργίας ότι μέχρι και τώρα.

Μετά την τοποθέτηση, στην οποία παραβρέθηκε καιμο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης (σιγά μην την… έχανε τώρα που είναι προεκλογική περίοδος), ακολούθησε και συνάντηση του κ. Χατζόπουλου και του κ. Αδαμίδη με τους εκπροσώπους των γιατρών, των νοσηλευτών και των διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα λειτουργίας και προσωπικού της νοσηλευτικής μονάδας.

Ποιος είναι ο Παράσχος Χατζόπουλος

Ο Παράσχος Χατζόπουλος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος της Τράπεζας Αττικής, αρχικά στον τόπο καταγωγής του και στη συνέχεια σε ανώτερο διευθυντικό πόστο στην Θεσσαλονίκη. Αποχώρησε από την Attica Bank όπως πλέον ονομάζεται με εθελουσία έξοδο και υπέβαλλε αίτηση για την θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, την οποία και ταέλαβε τελικά χάρη στο σπουδαίο βιογραφικό του.

-Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ο Παράσχος Χατζόπουλος- Ποιος είναι