Αλεξανδρούπολη: Καταγγελίες ότι σταυρώνονται και μοιράζονται ψηφοδέλτια στο γραφείο του Αντιδημάρχου Χρήστου Ζιώγα

Αλεξανδρούπολη: Καταγγελίες ότι σταυρώνονται και μοιράζονται ψηφοδέλτια στο γραφείο του Αντιδημάρχου Χρήστου Ζιώγα

Καταγγελίες από δημότες της Αλεξανδρούπολης έφτασαν χθες το απόγευμα στο Evros-news.gr και αφορούν την κατάσταση που έβλεπαν να επικρατεί στο γραφείο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστου Ζιώγα που βρίσκεται στην περιβόητη οδό Κύπρου.

Όπως επεσήμαναν, περνώντας από εκεί είτε επειδή έκαναν βόλτα στην αγορά είτε πηγαίνοντας στα σπίτια τους, είδαν τον κ.Ζιώγα με δυο-τρία ακόμα άτομα, χωρίς να γνωρίζουν αν πρόκειται για δημοτικούς υπαλλήλους μια και το συγκεκριμένο γραφείο που βρίσκεται δίπλα στο αντίστοιχο της διασύνδεσης με την Αγία Πετρούπολη και είναι του συγκεκριμένου Αντιδημάρχου.

Τόνιζαν μάλιστα πως ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αντί να ασχολείται με την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων καθαριότητας που υπάρχουν σε αρκετά σημεία της πόλης, ρίχνει το μεγαλύτερο “βάρος” του στην εκλογή του και το σταύρωμα με το μοίρασμα των ψηφοδελτίων της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και φυσικά του εαυτού του. Μας έστειλαν παράλληλα και την φωτογραφία από το συγκεκριμένο γραφείο, αλλά δεν θέλησαν να φωτογραφίσουν τα άτομα που βρισκόταν μέσα μαζί με τον κ.Ζιώγα. Ακόμα και δεν δεν πρόκειται για υπαλλήλους, είναι δυνατόν και πάλι να χρησιμοποιεί το γραφείο του ως Αντιδήμαρχος για να σταυρώνει και να μοιράζει ψηφοδέλτια;

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θέμα και οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για την ανάμιξη του δήμου και των λειτουργιών του, υπέρ της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη. Πριν λίγο καιρό έγιναν καταγγελίες ότι δημοτικοί υπάλληλοι βρίσκονταν στο εκλογικό τους κέντρο και μάλιστα σε ώρα εργασίας του δήμου. Τότε το Evros-news.gr απηύθυνε ερώτημα στο οποίο ακόμα περιμένουμε την απάντηση.

-Σοβαρές καταγγελίες: Υπάλληλοι του δήμου Αλεξανδρούπολης εργάζονται στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*