ΒΙΝΤΕΟ: Συνέντευξη της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου νομού Έβρου Μαργαρίτας Γουδετσίδου

ΒΙΝΤΕΟ: Συνέντευξη της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου νομού Έβρου Μαργαρίτας Γουδετσίδου

Η νεαρή και όμορφη δικηγόρος Μαργαρίτα Γουδετσίδου, είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο νομό Έβρου, με την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” που έχει επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο.

Δικηγόρος και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, με δυο μεταπτυχιακά: α) στο Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο του Πανεπιστημίου Πειραιώς και β)στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, η Μαργαρίτα Γουδετσίδου ζει και εργάζεται έχοντας έδρα την Αλεξανδρούπολη, αλλά κινείται επαγγελματικά και σε ολόκληρο το νομό Έβρου. Παράλληλα, διδάσκει Ποινικό Δίκαιο στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Κόρη του Βαγγέλη Γουδετσίδη, πρώην υπαλλήλου του ΚΤΕΛ που διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ορεστιάδας. Η μητέρα της Μάρθα Δούμαρη, φιλόλογος, κατάγεται από την Πάλλη Τριγώνου, ενώ η οικογένεια της μένει στην Κλεισσώ της Ορεστιάδας.

Η κ.Γουδετσίδου παραχώρησε συνέντευξη στο Evros Νews TV και μας μίλησε για την απόφαση της να αναμιχθεί για πρώτη φορά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί επέλεξε να είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος και φυσικά με ποια κριτήρια επέλεξε την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΓΟΥΔΕΤΣΙΔΟΥ στο Evros News TV