ΒΙΝΤΕΟ: Συνέντευξη με την Κατερίνα Φωτιάδου-Παυλάκη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Έβρου

ΒΙΝΤΕΟ: Συνέντευξη με την Κατερίνα Φωτιάδου-Παυλάκη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Έβρου

Ένα από τα καινούργια, τα… φρέσκα πρόσωπα που θα κληθούν να επιλέξουν οι ψηφοφόροι του νομού Έβρου στις Περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, είναι και η εκπαιδευτικός Κατερίνα Φωτιάδου-Παυλάκη.

Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση, η κ.Φωτιάδου είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, με την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” και επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο, παίρνοντας για πρώτη φορά μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, με τον γιο της μάλιστα να σπουδάζει στις Σέρρες, ως εκπαιδευτικός εργάζεται εδώ και 15 χρόνια τόσο στην ιδιωτική όσο και στη δημόσια εκπαίδευση. Αφουγκράζεται καθημερινά τις ανάγκες και τις αγωνίες των συμπατριωτών μας, κυρίως των νέων παιδιών που είναι μαθητές της. Γνωρίζει λοιπόν πολύ καλά τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, τις σκέψεις τους για το μέλλον της περιοχής μας, την οποία άλλωστε και διανύει κάθε βδομάδα, αφού διδάσκει σε δυο σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Τυχερό Σουφλίου και Μεταξάδες Διδυμοτείχου.

Η Κατερίνα Φωτιάδου-Παυλάκη μίλησε στην κάμερα του Evros News TV για την υποψηφιότητα της, τις σκέψεις της, τις προσδοκίες και την εκτίμηση της για τις εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Επιλέξαμε η συζήτηση μας να γίνει στο ύπαιθρο και όχι σε κάποιον κλειστό χώρο. Είναι αλήθεια ότι μας δημιούργησε κάποια προβλήματα ο δυνατός αέρας που φυσούσε, κυρίως την κ.Φωτιάδου, Όπως είπε όνως στο τέλος και η ίδια, μπροστά στις αυξημένες απαιτήσεις και δυσκολίες που θα έχει η θέση της Περιφερειακής Συμβούλου, σε περίπτωση που με την ψήφο των πολιτών εκλεγεί, δεν είναι τίποτα όλα αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ Evros News TV.