Καθεστώς Μαδούρο: Για την Εβρίτισσα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ.Χατζηγεωργίου, η ιστοσελίδα Evros-news.gr… δεν υπάρχει

Καθεστώς Μαδούρο: Για την Εβρίτισσα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ.Χατζηγεωργίου, η ιστοσελίδα Evros-news.gr… δεν υπάρχει

Οι άνθρωποι είναι καθεστώς και φροντίζουν να το δείχνουν και να το επιβεβαιώνουν καθημερινά. Δεν είναι τυχαίο ότι τους γοητεύουν ο Μαδούρο και η Βενεζουέλα. Την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εννοούμε, παίρνοντας αφορμή από μια ενέργεια της Εβρίτισσας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου.

Για την κυρία υφυπουργό λοιπόν, το Evros-news.gr… δεν υπάρχει. Τι σημασία έχει που με βάση τα επίσημα google analytics είναι αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον Έβρο και την Θράκη; Τι σημασία έχει που όλος ο κόσμος, ακόμα και αυτός που δεν συμφωνεί ή διαφωνεί κάθετα με όσα γράφουμε, μας διαβάζει καθημερινά; Τι σημασία έχει που καλύψαμε και προβάλαμε τις επισκέψεις της στο νομό Έβρου, όπως δεν το έκανε τα περισσότερα sites; Τι σημασία έχει που μας επέλεξαν για την προβολή τους πάρα πολλοί αυτοδιοικητικοί, αλλά και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές; Για την Εβρίτισσα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου… δεν υπάρχουμε.

Γι’ αυτό και στις διαφημιστικές καταχωρίσεις που μοίρασε σε διάφορα ηλεκτρονικά ΜΜΕ του νομού Έβρου για προβολή των δράσεων του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, το Evros-news.gr δεν υπάρχει πουθενά. Να ξεκαθαρίσουμε εδώ κάποια πράγματα, για να μην παρεξηγηθούμε.

  • Δεν έχουμε κανένα, κυριολεκτικά κανένα, θέμα ή πρόβλημα με τα ΜΜΕ που έλαβαν την κρατική διαφήμιση. Είναι εξάλλου γνωστό, ότι τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα του νομού μας, είναι αδικημένα. 
  • Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τηρεί όποια δημοσιογραφική στάση και γραμμή θέλει, όπως το ίδιο κάνουμε και εμείς.
  • Τα χρήματα είναι… αστεία, αλλά αυτό που μετράει είναι η καθεστωτική νοοτροπία και λογική.
  • Η κ.Χατζηγεωργίου όμως αποφάσισε αυθαίρετα, χωρίς να λάβει υπόψη την “επισκεψιμότητα” μας, έτσι ώστε να προβληθεί  σε πολύ περισσότερο κόσμο αυτό που θέλει να… επικοινωνήσει, να μας αποκλείσει.
  • Λες και μοιράζει τα δικά της χρήματα και όχι των Ελλήνων φορολογουμένων. Λες και τα βγάζει από την τσέπη της και μπορεί αυθαίρετα να δίνει διαφημιστικές καταχωρίσεις αποκλείοντας όσα ΜΜΕ δεν της είναι… αρεστά, επειδή κάνουν κριτική όχι στην ίδια, αλλά στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Είναι αλήθεια ότι και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έδιναν κρατικές διαφημίσεις στα ΜΜΕ που θεωρούσαν φίλα προσκείμενα. Αλλά δεν είχαν τέτοιους αποκλεισμούς. Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Ακόμα και ο Μαδούρο ωχριά μπροστά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΟΜΑΔΑΚΗΣ-thrakinea

ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ-ΓΝΩΜΗ

STATUSRADIO

evros24.gr

alexpoli.gr

radio max

Το Evros-news.gr είναι βέβαια ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ από την κρατική διαφήμιση γενικότερα, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αλλά και επειδή ασκεί έντονη κριτική και στην τοπική βουλευτή Νατάσα Γκαρά. Η οποία και έχει κυρίαρχο λόγο και αποφασίσει ποια ΜΜΕ του Έβρου θα λαμβάνουν τις κρατικές διαφημίσεις. Κι αυτό το έχουμε πληροφορηθεί από πολλές πλευρές. Δυστυχώς δυο νέες κοπέλες, υφυπουργός η μία και βουλευτής η άλλη, σε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που ευαγγελίζονταν το καινούργιο και το διαφορετικό, δείχνουν με τη νοοτροπία που έχουν ότι είναι… ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΛΙΟ. 

Πρόσφατα βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, του οποίου δημιούργημα είναι το Μητρώο Ηλεκτρονικών Μέσων και αποτελεί ένα από τα πολύ θετικά πράγματα που έγιναν. Γιατί είναι καταγραμμένα τα στοιχεία των ιστοσελίδων και δεν επικρατεί το μπάχαλο που προϋπήρχε. Βασικός λόγος όμως που συνέβη αυτό, είναι προκειμένου όσοι εγγραφούν να έχουν δικαίωμα δημοσίευσης κρατικών διαφημίσεων. Μόνο που το μοίρασμα δεν γίνεται με κανένα κριτήριο, παρά μόνο “είσαι δικός μας και μας… λιβανίζεις ή μας γλύφεις” θα πάρεις και ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ και Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. “μας κάνεις κριτική και δεν μας προσκυνάς, δεν πρόκειται να δεις κρατική διαφήμιση”. Λες και διαχειρίζονται την περιουσία τους ή αυτή του μπαμπά τους. Δυστυχώς…

-Επίσκεψη της Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου στον Έβρο

-Στον Έβρο απ’ όπου κατάγεται, περιόδευσε χθες η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου (φωτορεπορτάζ)

-Έβρος: Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν σε Κοίλα και Νέα Χιλή, για την υφυπουργό Ελευθερία Χατζηγεωργίου

-Καθεστωτική αντίληψη: Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης επισκέφθηκε το Μ.Δέρειο χωρίς θεσμικούς, μόνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ