Υποστηρικτές του αμετανόητου δολοφόνου Δ.Κουφοντίνα βανδάλισαν το γραφείο της Μελίνας Δερμεντζοπούλου

Υποστηρικτές του αμετανόητου δολοφόνου Δ.Κουφοντίνα βανδάλισαν το γραφείο της Μελίνας Δερμεντζοπούλου

Υποστηρικτές του αμετανόητου και αδίστακτου κατά συρροή δολοφόνου της 17 Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, εισέβαλαν το πρωί του Σαββάτου στο δικηγορικό γραφείο της Μελίνας Δερμεντζοπούλου στη Θεσσαλονίκη και έγραψαν συνθήματα υπέρ του φυλακισμένου δολοφόνου-τρομοκράτη, ενώ πέταξαν και φειγ βολάν προκαλώντας βανδαλισμούς.

Όπως είπαν, το έκαναν επειδή η κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου, ανήκει στο ίδιο κόμμα και αποτελεί στέλεχος του στην συμπρωτεύουσα, όπου μάλιστα είναι και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η ίδια καταδίκασε την συγκεκριμένη απαράδεκτη ενέργεια, που είναι απόρροια της ανοχής της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους αυτούς τους υπερασπιστές των τρομοκρατών-δολοφόνων και τόνισε χαρακτηριστικά:

“Έγραψαν συνθήματα στο δικηγορικό μου γραφείο, δηλώνοντας ότι “παρεμβαίνουν” στα πλαίσια της κομματικής μου ιδιότητας. 
Καταδικάζω την ενέργεια και δηλώνω ότι δεν φοβόμαστε. 
Πάντα θα αγωνίζομαι για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ελευθερία, την ασφάλειά μας, για όλα όσα η τρομοκρατία αντιμάχεται.
Η Δημοκρατία δεν φοβάται. 
Η Δικαιοσύνη δεν εκβιάζεται. 
Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας”.

Καταδίκασε και ο αδερφός της Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Θέση στο απαράδεκτο αυτό συμβάν πήρε και ο αδερφός της Χρήστος Δερμεντζόπουλος, μέλος της διοίκησης της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά:

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*