Ο Μιχάλης Stavento και η Ήβη Αδάμου βάφτισαν την κορούλα τους στην Αλεξανδρούπολη (φωτό)

Ο Μιχάλης Stavento και η Ήβη Αδάμου βάφτισαν την κορούλα τους στην Αλεξανδρούπολη (φωτό)

Ο Μιχάλης Stavento και η Ήβη Αδάμου βάφτισαν την περασμένη Κυριακή 19 Μαίου στην Αλεξανδρούπολη την ηλικίας 11 μηνών κορούλα τους, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο καταξιωμένος και αγαπημένος της νεολαίας και όχι μόνο συντοπίτης μας συνθέτης και τραγουδιστής και η επίσης πολύ αγαπητή στο νεανικό κοινό Κύπρια τραγουδίστρια, που ως γνωστό ζουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αλεξανδρούπολη, κατάφεραν να κρατήσουν την σημαντική αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα των… παπαράτσι. Σε αυτό βοήθησαν ασφαλώς και οι καλεσμένοι που δεν διέρρευσαν τίποτα για την τέλεση του μυστήριου όταν προσκλήθηκαν.

Πριν από 11 μήνες ο Μιχάλης και η Ήβη έγιναν γονείς ολοκληρώνοντας την απόλυτη ευτυχία και τον έρωτά τους. Τώρα βάφτισαν την κόρη τους που έχει αλλάξει τη ζωή τους σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από φώτα και δημοσιότητα, ακριβώς όπως ζουν ως ζευγάρι και οικογένεια. Της έδωσαν δύο ονόματα: Ανατολή-Νεφέλη.

Το ιερό μυστήριο τελέστηκε στην Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του Μιχάλη. Νονός της κόρης τους έγινε ο στενός φίλος του Stavento, ο Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας.

Το ζευγάρι δεν έκανε αναρτήσεις στα social media από τη βάφτιση της κόρης του, αλλά και οι καλεσμένοι δεν παρέβησαν τον όρο της ιδιωτικότητας. Στο Instagram όμως αναρτήθηκαν φωτογραφίες από το fan club του ζευγαριού, δίνοντας μέσω αυτών το χαρούμενο κλίμα της ημέρας.

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*