Θα μας..  κουφάνει ο Β.Πουλιλιός – Απ’ ευθείας ανάθεση αγοράς λουκέτων στην Αντιδήμαρχο… Σ.Κουφάκη – “Λουκέτο”στη λογική!!!

Θα μας.. κουφάνει ο Β.Πουλιλιός – Απ’ ευθείας ανάθεση αγοράς λουκέτων στην Αντιδήμαρχο… Σ.Κουφάκη – “Λουκέτο”στη λογική!!!

Ατελείωτα είναι τελικά τα έργα και οι ημέρες ή αν θέλετε τα “κατορθώματα” του δημάρχου Σουφλίοου Βαγγέλη Πουλιλιού, στο θέμα των απ’ ευθείας αναθέσεων και εφαρμογής του δόγματος Γιώργου Βουλγαράκη “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”.

Ο επί 28 χρόνια Πρόεδρος Κοινότητας ή δήμαρχος κ.Πουλιλιός, που θέλει να… φτάσει στα 32 διεκδικώντας νέα εκλοογή ως δήμαρχος Σουφλίου για την επόμενη 4ετία, το… τερμάτισε άλλη μια φορά. Έβαλε κυριολεκτικά “λουκέτο” στην λογική και μας… κούφανε, αφού ανέθσε απ’ ευθείας την προμήθεια κλειδαριών και λουκέτων στην επιχείρηση της κ.Σοφίας Κουφάκη, η οποία όμως… κατά σύμπτωση, είναι Αντιδήμαρχος του και συγκεκριμένα στην Δημοτική Ενότητα Τυχερού. Μάλιστα είναι και πάλι υποψήφια στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Το ποσό μπορεί να μην είναι τεράστιο, σε 500 ευρώ ανέρχεται η προμήθεια( αλήθεια, τόσα λουκέτα τί θα τα κάνουν στο δήμο Σουφλίου, μήπως να… κλειδώσουν τους ψηφοφόρους μην τους φύγουν και ψηφίσουν αλλού;), αλλά αυτό που μετράει είναι η απαράδεκτη νοοτροπία του Βαγγέλη Πουλιλιού. Στην πόλη υπάρχει και άλλο κατάστημα με παρόμοιο αντικείμενο και μάλιστα όπως μαθαίνουμε οι ιδιοκτήτες του παλεύουν καθημερινά να βγάλουν ένα μικρό μεροκάματο και να κρατήσουν την δουλειά τους.

Μπορεί και το διευκρινίζουμε, να είναι ΝΟΜΙΜΟ μέχρι του ποσού των 20.000 ευρώ ο δήμαρχος να μπορεί να αναθέτει απ’ εθείας προμήθειες ή υπηρεσίες, αλλά τίθεται το ερώτημα αν είναι και ηθικό να δίνει συνέχεια σε Αντιδημάρχους του ή συζύγους τους.

ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΥΦΑΚΗ

Ο κ.Πουλιλιός όμως προτίμησε την Αντιδήμαρχο του κ.Κουφάκη, στον σύζυγο της οποίας Ηλία Γκάζο, έχει επίσης δώσει με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ φυσικά, πολλές άλλες δουλειές, όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr παλαιότερα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η απόφαση προέβλεπε: “Την απ’ ευθείας ανάθεση της προμήθειας “ηλεκτρολογικού υλικού της Δ.Ε. Σουφλίου” στην επιχείρηση “Γκάζος Ηλίας” στο Σουφλί, έναντι του ποσού 23.999, 60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ”.

ΑΝΑΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΣΥΖΥΓΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αποκορύφωμα φυσικά ήταν η ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ του δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού, στον ίδιο του τον εαυτό, της άντλησης υδάτων στις πλημμύρες, με το τρακτέρ που διαθέτει. Γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Τόσα χρόνια εκλέγεται και μάλιστα όπως μαθαίνουμε και τώρα πάλι λέει σε όσους του επισημαίνουν τα όσα γράφουμε, ότι οι πολίτες του δήμου Σουφλίου παρ’ όλα αυτά πάλι θα τον ψηφίσουν. Προφανώς για να συνεχίσει να μοιράζει, με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ  δουλειές στον εαυτό του, τους Αντιδημάρχους ή τους και τις συζύηγους τους.

-Είναι δυνατόν; Ο δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός, μίσθωσε τρακτέρ για αντιπλημμυρική προστασία από τον… εαυτό του!!!

-Δήμος Σουφλίου: Απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε Αντιδημάρχους και συζύγους τους, από τον Β.Πουλιλιό