Αλεξανδρούπολη: Ακόμα δεν έγινε δήμαρχος ο Γ.Ζαμπούκης και έφερε αποτέλεσμα – Άλλαξαν τα παγκάκια στην παραλιακή

Αλεξανδρούπολη: Ακόμα δεν έγινε δήμαρχος ο Γ.Ζαμπούκης και έφερε αποτέλεσμα – Άλλαξαν τα παγκάκια στην παραλιακή

Την Κυριακή 26 Μαίου οι δημότες της Αλεξανδρούπολης θα βρεθούν μπροστά στις κάλπες για να επιλέξουν το νέο τους δήμαρχο, αλλά ένας από τους έξι υποψήφιους, ο Γιάννης Ζαμπούκης, άσχετα με το αποτέλεσμα των εκλογών, έφερε ήδη αποτέλεσμα.

Χάρη στις συνεχείς επισημάνσεις του και την δική του επιμονή, σήμερα αλλάχθηκαν επιτέλους τα φθαρμένα παγκάκια στην παραλιακή (περιοχή Απολλωνιάδας) και μάλιστα τοποθετήθηκαν με θέα προς την θάλασσα και όχι προς την πόλη που ήταν τα προηγούμενα. Στο φωτορεπορτάζ του Evros-news.gr μπορείτε να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές. Συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης, τοποθετούν από το πρωί, πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, νέα καλαίσθητα παγκάκια και μάλιστα με… φάτσα προς την θάλασσα.

Το συγκεκριμένο θέμα ήταν ένα από τα πρώτα που έθεσε στον προεκλογικό διάλογο ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ”, ο 47χρονος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Είχε μάλιστα δηλώσει, πως είναι αδιανόητο να υπάρχει αυτή η ομορφιά της θάλασσας και αντί να έχει τη δυνατότητα κάτοικος της πόλης αλλά και οι επισκέπτες να κάθονται και να απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα, τα παγκάκια που υπάρχουν να έχουν κατεύθυνση προς την πόλη.

Επίσης τόνισε πως βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει ο όδιος αν εκλεγεί, θα είναι να τοποθετηθούν νέα παγκάκια που θα κοιτούν στην θάλασσα. Τότε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, με το γνωστό απαξιωτικό του ύφος του είχε επιτεθεί, αλλά σε ένα από τα debate το ξαναέθεσε ο κ.Ζαμπούκης.

Τελικά σήμερα εμφανίστηκαν όπως βλέπετε τα συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης και τοποθέτησαν τα παγκάκια για την εξυπηρέτηση του κόσμου, ο οποίος θα έχει πλέον στην παραλιακή τη δυνατότητα να κάθεται και να… ρεμβάζει την θάλασσα.