Μαυρίδης: Καμιά ομιλία σε Κυπρίνο, Τρίγωνο, Ν.Βύσσα – “Πανηγυρίζει” που έβλεπε μόλις… 5 πολίτες την ημέρα!!!

Μαυρίδης: Καμιά ομιλία σε Κυπρίνο, Τρίγωνο, Ν.Βύσσα – “Πανηγυρίζει” που έβλεπε μόλις… 5 πολίτες την ημέρα!!!

Μια μόνο κεντρική προεκλογική ομιλία, την Παρασκευή 24 Μαίου στην Ορεστιάδα, θα κάνει ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Μαυρίδης, που φαίνεται ότι… σνομπάρει τους κατοίκους των άλλων τριών Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Βύσσας, Τριγώνου και Κυπρίνου.

Ο κ.Μαυρίδης μίλησε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και πάλι στην Ορεστιάδα και η δεύτερη ομιλία του θα είναι πάλι στην πόλη. Οι υπόλοιπες περιοχές του δήμου Ορεστιάδας, φαίνεται πως δεν υπάρχουν γι’ αυτόν. Καμιά εκδήλωση σε Κυπρίνο, Δίκαια, Νέα Βύσσα, επιβεβαιώνοντας αυτό για το οοίο τον κατηγορεί η πλειοψηφία των κατοίκων, πως αυτός ιαι οι συνεργάτες του ήταν “εξαφανισμένοι” εδώ και 5 χρόνια που βρίσκονται στην δημοτική αρχή και τους έβλεπαν μόνο σε καμιά χορευτική βραδιά.

Το βαρύ κλίμα γι’ αυτόν, το αισθάνθηκε μάλιστα πρόσφατα και στα Ρίζια, όταν πήγε με συνεργάτες του για να μοιράσει ψηφοδέλτια και έγινε δέκτης έντονων παραπόνων από τους κατοίκους του συγκεκριμένου χωριού, τόσο στο ΚΑΠΗ όσο και στα καφενεία. Τον κατηγόρησαν ότι δεν έκανε τίποτα για το χωριό τους και δεν τον είδαν καθόλου όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στη θέση του δημάρχου.

Την ίδια στιγμή, η βασική του αντίπαλος Μαρία Γκουγκουσκίδου όχι μόνο πραγματοποίησε προεκλογικές ομιλίες σε Κυπρίνο, Δίκαια και Νέα Βύσσα όπου ήταν οι έδρες των πρώην δήμων και νυν Δημοτικών Ενοτήτων, αλλά έκανε και οδοιπορικό σε όλα τα χωριά του δήμου Ορεστιάδας τους προηγούμενους μήνες, ακούγοντας τα οπροβλήματα, τα αιτήματα και συζητώντρας διεξοδικά με τους κατοίκους τους.

“Πανηγυρίζει” που έβλεπε στο γραφείο του

κατά μέσο όρο… 5 πολίτες την ημέρα

Κι επειδή ο Βασίλης Μαυρίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι πολλοί του καταλογίζουν απουσία από τα χωριά του δήμου και για έλλειψη επικοινωνίας με τον κόσμο, προσπαθεί να δείξει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Επιχείρησε λοοιπόν στη διάρκεια του πρόσφατου debate στην Δημοτική τηλεόραση Ορεστιάδας να δείξει πως μιλάει πολύ με τους δημότες του και ανέφερε χαρακτηρισρικά. πως είδε στο γραφείο του 6.000 πολίτες στα χρόνια της διοίκησης του. Μάλιστα τα έλεγε όλα αυτά με ιδιαίτερη… έπαρση, προσπαθώντας να απαντήσει στην έντονη κριτική που δέχθηκε από τους συνυποψήφιους του για το συγκεκριμένο θέμα.

Μόνο που ουσιαστικά συναντούσε και μιλούσε κατά μέσο όρο με λιγότερους από… 5 συμπολίτες του την ημέρα. Αν σκεφθούμε ότι σε τρεις μήνες θα κλείσει 5 χρόνια δήμαρχος, αν πολλαπλασιάσουμε 5χ365=1.825 ημέρες. Αφαιρούμε τις 90 ημέρες που απομένουν για να συμπληρωθεί η 5ετία, μένουν 1735 ημέρες. Αφαιρούμε και τα Σαββατοκύριακα, που είναι 5χ104=520 ημέρες και έτσι μας μένουν 1735-520=1215 ημέρες. Αν τις ημέρες αυτές τις διαιρέσουμε με τον αριθμό 6.000 που δήλωσε ότι συνάντησε στο γραφείο του, μας δίνει λιγότερα από 5 άτομα την ημέρα (4,8 συγκεκριμένα).

Για τόσο μεγάλη επαφή με τους πολίτες του δήμου Ορεστιάδας μιλάμε και προσπαθεί μάλιστα ο κ.Μαυρίδης να την προβάλλει και να την επικοινωνήσει μέσα από διάφορα ΜΜΕ.