Ορεστιάδα: Αύριο Πέμπτη στις 8 μ.μ η προεκλογική ομιλία της υποψηφίας δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου

Ορεστιάδα: Αύριο Πέμπτη στις 8 μ.μ η προεκλογική ομιλία της υποψηφίας δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου

Με σύνθημα Ραντεβού με την αλήθεια-Συμμετέχουμε στην ανατροπή, η δημοτική παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” και η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου, καλούν όλους τους πολίτες στην συγκέντρωση της νίκης όπως λένε.

Η προεκλογική ομιλία της κ.Γκουγκουσκίδου στην Ορεστιάδα, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 23 Μαίου και ώρα 8 μμ, στην πλατεία Δασίου. Εκεί  αναμένεται να αναφερθεί στο πρόγραμμα της, τους στόχους και το όραμα που έχει για τον δήμο της Ορεστιάδας και φυσικά να εξαπολύσει νέα επίθεση κατά του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, επαναλαμβάνοντας όσα του καταλογίζει για ανυπαρξία έργων, αδράνεια και αδιαφάνεια.

Η Μαρία Γκουγκουσκίδου, είναι η μοναδική από τους έξι υποψήφιους δημάρχους της Ορεστιάδας, που πραγματοποίησε προεκλογικές συγκεντρώσεις και μάλιστα με πάρα πολύ κόσμο σε Κυπρίνο, Δίκαια και Νέα Βύσσα. Τις έδρες των τριών Δημοτικών Ενοτήτων δηλαδή. Δείχνοντας έτσι έμπρακτα ότι για την ίδια και τους στνεργάτες της υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, δήμος Ορεστιάδας δεν είναι μόνο η πόλη, αλλά και τα πολλά χωριά που έχουν αφεθεί στην τύχη τους από την δημοτική αρχή Μαυρίδη αυτά τα πέντε χρόνια.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες, οι συνεχείς επισκέψεις σε όλα τα χωριά, η συστράτευση στο ακομμάτιστο, ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό της ψηφοδέλτιο υποψηφίων από κάθε χώρο, έχουν δώσει μεγάλη δυναμική στην υποψηφιότητα της και δεν αποκλείεται να είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Ορεστιάδας.

-Μήνυμα νίκης και από τον Κυπρίνο για την υποψήφια δήμαρχο Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου

-Μεγάλη συγκέντρωση στα Δίκαια για την Μαρία Γκουγκουσκίδου – «Είσαι η δήμαρχος μας” φώναξαν οι Τριγωνιώτες

-Μαρία Γκουγκουσκίδου απ’ τη Νέα Βύσσα: “Μαυρίστε τον Μαυρίδη και την αυταρχική παρέα του”