Παναγιώτης Σκαρκάλας: Με πρόσωπο και συνείδηση καθαρή συνεχίζουμε τον αγώνα”

Παναγιώτης Σκαρκάλας: Με πρόσωπο και συνείδηση καθαρή συνεχίζουμε τον αγώνα”

Το δικό του μήνυμα στους συνεργάτες του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και όλους τους; πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια τους, θέλησε να στείλει ο υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Σκαρκάλας.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ.Σκαρκάλας τόνισε:

“Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την Κυριακή και ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μου δώσατε θάρρος και δύναμη από την πρώτη στιγμή. Είναι αλήθεια ότι αυτή ήταν από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που χρειάστηκε ποτέ να πάρω.

Τώρα, βλέποντας όλη αυτή τη διαδρομή, ξέρω ότι δε θα την άλλαζα με τίποτα. Κέρδισα σε σχέσεις, σε γνώσεις, σε εμπειρίες, κάτι που δεν υπολογίζεται, αλλά όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πόσο μετράνε αυτά για μένα. Και μπορεί γνώσεις φιλοσοφίας να μην έχω, ένα όμως είναι σίγουρο. Ότι με πρόσωπο και συνείδηση καθαρή, σας ζητώ να συνεχίσετε ότι κάνετε όλο αυτό το διάστημα. Η Κυριακή είναι για μένα ένα βήμα παραπέρα και η αρχή για μια νέα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή.

Τα καλύτερα έρχονται!”

Ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Σκαρκάλας, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Τυχερό και παρουσίασε παράλληλα τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ThrakiotiS Panos από την εκδήλωση 

Gepostet von ThrakiotiS Panos 1 am Sonntag, 19. Mai 2019

-Παναγιώτης Σκαρκάλας: “Πιστεύω οι συνδημότες μας θα στηρίξουν το ήθος και τις καθαρές μας θέσεις”