Βασίλης Γαλάνης: Ήμουν πάντα δίπλα σε κάθε Εβρίτη ως γιατρός και Περιφερειακός Σύμβουλος

Βασίλης Γαλάνης: Ήμουν πάντα δίπλα σε κάθε Εβρίτη ως γιατρός και Περιφερειακός Σύμβουλος

Το δικό του μήνυμα στέλνει εν όψει των Περιφερειακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 26 Μαίου, ο Ιατρός Χειρουργός, Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Βασίλης Γαλάνης, που είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος νομού Έβρου με την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του Χρήστου Μέτιου.

Απευθυνόμενος στους Εβρίτες, ο κ.Γαλάνης που είχε εκλεγεί και το 2014 Περιφερειακός Σύμβουλος, τονίζει:

Ονομάζομαι Γαλάνης Βασίλειος.

Γεννήθηκα στη Λαμία. Τα τελευταία 25 χρόνια ζω και εργάζομαι στον Έβρο.

Όλα αυτά τα χρόνια ήρθα σε επαφή πέρα από τα ορθοπαιδικά προβλήματα που αντιμετώπισα ως ιατρός και με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών του νομού μας. Ήμουνα δίπλα σε κάθε Εβρίτη που ζήτησε τη βοήθειά μου, μαθαίνοντας από τους ίδιους τους ασθενείς μου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Ως νοσοκομειακός ιατρός Ορθοπαιδικός Χειρουργός εργάστηκα στα 2 νοσοκομεία του Έβρου 23 χρόνια συνολικά. Τα τελευταία 14 έτη εργάζομαι συνεχώς στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου κατέχοντας σήμερα το βαθμό του Διευθυντή Ορθοπαιδικής. Έχω αντιμετωπίσει πληθώρα ορθοπαιδικών περιστατικών με περισσότερες από 4500 χειρουργικές επεμβάσεις. Προσπάθησα πολλές φορές με μεγάλες δυσκολίες να διατηρήσω την Ορθοπαιδική κλινική στην οποία σήμερα είμαι Διευθυντής σε καλό επίπεδο αντάξιο μεγαλύτερων κλινικών άλλων νοσοκομείων.

Συμμετείχα ως Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τα 5 τελευταία έτη σε σειρά σημαντικών αποφάσεων σχετικά με την Περιφέρειά μας. Σημαντικό να αναφέρω είναι ότι κατά τη διάρκεια της περιφερειακής μου θητείας, συνέβαλα  μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο στην επίτευξη της ενίσχυσης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με υλικοτεχνική υποδομή μέσω ΕΣΠΑ, εκ των οποίων σημαντικό ποσό περιλαμβάνει την απόκτηση ιατρικών μηχανημάτων και εργαλείων για την Ορθοπαιδική κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, τα οποία αναμένονται τους επόμενους 1-2 μήνες.

Λόγω λοιπόν της ευαισθησίας μου στα προβλήματα των πολιτών του Έβρου καθώς και της προηγούμενης εμπειρίας μου στην Περιφερειακή αρχή, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο. Πιστεύω στην εμπειρία που διαθέτει από τη διοίκηση της Περιφέρειας και στη θέλησή του να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τα επόμενα χρόνια είναι πολύ σημαντικά για την διακυβέρνηση της περιφέρειάς μας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια και εμπειρία στην απορρόφηση σημαντικών κονδυλίων που αφορούν την περιφέρεια και ανάπτυξη σε  πολλούς τομείς (υποδομές, τουρισμός, δημόσια υγεία) που μπορεί να βοηθήσει η περιφερειακή αρχή.

Διακρίνομαι από την μαχητικότητα, την επιμονή και την υπομονή μου.

Πιστεύω ότι έχοντας τη δύναμη και την εμπειρία με την υποψηφιότητα και την εκλογή μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο θα βοηθήσω σημαντικά στην ανάπτυξη της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τα επόμενα χρόνια  διακυβέρνησης.

Με τιμή

Γαλάνης Βασίλειος