Λαμπάκης: Γυρίζει προπαγανδιστικό βίντεο στα παγκάκια – Για να δικαιολογήσει που χρειάστηκε 9 χρόνια να τ’ αλλάξει προσανατολισμό;

Λαμπάκης: Γυρίζει προπαγανδιστικό βίντεο στα παγκάκια – Για να δικαιολογήσει που χρειάστηκε 9 χρόνια να τ’ αλλάξει προσανατολισμό;

Χρειάστηκε να περάσουν τουλάχιστον 9 χρόνια της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη, να υπάρχουν επανειλημμένες προτροπές για ν’ αλλάξει ο προσανατολισμός και η θέα στα παγκάκια της παραλιακής και τώρα που αυτό έγινε, πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης… γύρισε προπαγανδιστικό βίντεο.

Ο συνυποψήφιος του για τον δήμο Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης το έθεσε μάλιστα εμφατικά από το ξεκίνημα της προεκλογικής του εκστρατείας, επισημαίνοντας συνεχώς πως δεν είναι δυνατόν τα παγκάκια να έχουν θέα στην πόλη. Αυτό φαίνεται ότι… πίεσε τον κ.Λαμπάκη και αυτές τις ημέρες τοποθετήθηκαν τα νέα παγκάκια και κοιτούν προς την θάλασσα.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Evros-news.gr, ο κ Λαμπάκης κάθισε σε ένα από τα νέα παγκάκια που τοποθετήθηκαν και έχουν θέα στη θάλασσα, προκειμένου να… καμαρώσει τον νέο προσανατολισμό στα παγκάκια και να απολαύσει και ο ίδιος τη θάλασσα μας. Κάτι που δεν επέτρεπε στους δημότες της πόλης αλλά και τους επισκέπτες όλα αυτά τα χρόνια, αφού όποιος καθόταν στην περιοχή της Απολλωνιάδας, είχε… πλάτη στην θάλασσα.

Κάλιο αργά παρά ποτέ βέβαια, αλλά περιμένουμε να ακούσουμε στο βίντεο τις δικαιολογίες που νθα επικαλεστεί για αυτή την απαράδεκτη καθυστέρηση 9 ολόκληρων χρόνων.