Φοβεροί στην παράταξη Λαμπάκη – Βαταμίδης: Είχαμε σκεφθεί από καιρό την πρόταση Ζαμπούκη για το VOL HAUS

Φοβεροί στην παράταξη Λαμπάκη – Βαταμίδης: Είχαμε σκεφθεί από καιρό την πρόταση Ζαμπούκη για το VOL HAUS

Φοβεροί είναι στην παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη. Όσο πλησιάσουν οι εκλογές και προφανώς… ζορίζονται, λένε ότι τους κατέβει από το κεφάλι προκειμένου να αναστρέψουν το αρνητικό γι’ αυτούς κλίμα.

Εδώ και 9 χρόνια δεν έχουν δώσει λύση στο πρόβλημα στέγασης της Ενόργανης Γυμναστικής που οι αθλητές και αθλήτριες προπονούνται σε Τολ, αλλά τώρα λένε πως είχαν σκεφθεί και αυτοί πριν από καιρό την πρόταση που έκανε πρόσφατα ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης για αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του VOL HAUS.

Όπως είναι γνωστό η παράταξη “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ” έχει στο πρόγραμμα της εδώ και μήνες ειδική πρόταση για την δημιουργία του “σπιτιού” της Ενόργανης Γυμναστικής, οι αθλητές της οποίας κάνουν προπόνηση σε Τολ, αλλά και των αθλημάτων Σάλας. Την παρουσίασε με ένα βίντεο ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και πρόκειται για τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του VOL HAUS.

Μόλις αυτό δημοσιοποιήθηκε, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Καθημερινότητας, το alter ego του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κουκουράβα, αφού συναγωνίζονται ποιος θα κάνει τα μεγαλύτερα λάθη ή θα πει τις περισσότερες υπερβολές, εντελώς ξαφνικά “ανακάλυψε” ότι η δημοτική αρχή Λαμπάκη σκέφθηκε επίσης την συγκεκριμένη λύση. Συγχρόνως βέβαια, είπε πως ετοιμάζεται παραγγελία και δεύτερου αθλητικού μπαλονιού για να στεγάσει την Ενόργανη Γυμναστική, μετά από το πρώτο το οποίο παραγγέλθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες η τοποθέτηση του. Αυτό που ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης έλεγε ότι θα είχε τοποθετηθεί πέρυσι τον Μάιο.

Το ερώτημα που τίθεται αναπόφευκτα στον κ.Βαταμίδη είναι: Αφού τόσο πολύ κόπτεται για την Ενόργανη, της οποίας οι αθλητές φέρνουν συνέχεια μεγάλες διακρίσεις αν και προπονούνται σε Τολ υπό απαράδεκτες συνθήκες, γιατί το πρώτο μπαλόνι δεν χρησιμοποιείται από την Ενόργανη Γυμναστική;

Γιατί τόσον καιρό δεν είχαν ανακοινώσει, αυτοί που για επικοινωνιακούς λόγους προβάλλουν και το πιο ασήμαντο, ότι σκέφτονται την λύση του VOL HAUS;

Τόσο.. Μαυρογιαλούροι πια και δυστυχώς σε αυτή την λογική και ένας νέος άνθρωπος όπως ο Γιάννης Βαταμίδης; Τέτοια ξεφτίλα για τα ψηφαλάκια.

Του απάντησαν πάντως με τον καλύτερο τρόπο οι άνθρωποι της Ενόργανης Γυμναστικής, με τον Πρόεδρο του ΟΕΓΑ Λουκά Μπαφατάκη, που γνωρίζουν άριστα το θέμα και κάνουν τεράστιο αγώνα να φέρνουν διακρίσεις στην πόλη.

ΔΕΙΤΕ τον χαρακτηριστικό διάλογο στο facebook

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*