Δημοτικός υπάλληλος ως Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων, προπαγανδίζει με επιστολή υπέρ της δημοτικής αρχής Λαμπάκη!!!

Δημοτικός υπάλληλος ως Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων, προπαγανδίζει με επιστολή υπέρ της δημοτικής αρχής Λαμπάκη!!!

Τις έντονες διαμαρτυρίες γονέων και κηδεμόνων, που τα παιδιά τους είναι μαθητές στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, προκαλεί η επιστολή που τους έστειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων την περασμένη Τρίτη 21 Μαίου, λίγες ημέρες πριν τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στο Evros-news.gr έφτασαν οι διαμαρτυρίες αυτές και μαζί η συγκεκριμένη επιστολή, την οποία υπογράφει ο κ.Τσακανίκας Αναστάσιος ως Πρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου, στην οποία αφού αναφέρει μια σειρά έργα και παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο όλη την χρονιά. Ευχαριστεί και εξυμνεί την συνεισφορά σε αυτά του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κουκουράβα, Περιβάλλοντος Χρήστου Ζιώγα και των δημοτικών συμβούλων Κώστα Χατζηαναγνώστου και Κυριάκου Αετόπουλου, ο ο οποίος είναι Πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας του δήμου.

Που είναι το μεμπτό; Ο κ.Τσακανίκας είναι υπάλληλος του δήμου Αλεξανδρούπολης, οι συνάδερφοι του και όχι μόνο γνωρίζουν πως έχει πολύ καλές σχέσεις με δημοτικούς συμβούλους που δεν αναφέρονται στη συγκεκριμένη επιστολή, την οποία… θυμήθηκε να στείλει για να ευχαριστήσει τα μέλη της δημοτικής αρχής Λαμπάκη και τον δήμαρχο, ελάχιστες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Κουτοπονηριά ή οτιδήποτε άλλο, είναι ξεκάθαρο ότι έχει στόχο να.. εξυμνήσει τα στελέχη του δήμου και να πείσει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών να τους ψηφίσουν αύριο στις κάλπες.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι όμως τόσο… άγαρμπη και… μαυρογιαλούρικη, ενώ υποτιμάει ξεκάθαρα τη νοημοσύνη των γονιών, που έκανε έξαλλους αρκετούς. Μας έστειλαν λοιπόν την συγκεκριμένη επιστολή, ενώ τόνισαν ότι θα θέσουν την στάση αυτή του Προέδρου κ.Τσακανίκα στην επόμενη συνέλευση, ενώ θέλουν να μάθουν αν ήταν ενήμερα τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου, για αυτή την ενέργεια και αν συναίνεσαν να δοθεί…γραμμή στήριξης της παράταξης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης.