Σε 380 τμήματα θα ψηφίσουν οι Εβρίτες για τις τετραπλές εκλογές – Η ροή των αποτελεσμάτων

Σε 380 τμήματα θα ψηφίσουν οι Εβρίτες για τις τετραπλές εκλογές – Η ροή των αποτελεσμάτων

Ολοκληρώθηκε από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, η διαδικασία προετοιμασίας διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών Αρχών της 26ης Μαΐου 2019 στον Έβρο.

Τα εκλογικά τμήματα είναι 380 και το εκλογικό σώμα του Έβρου αριθμεί 167.076. Τα εκλογικά τμήματα που αριθμούν άνω των τριακοσίων εγγεγραμμένων έχουν χωριστεί σε ζεύγη Α και Β, με την ίδια αρίθμηση. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και για τις περιφερειακές εκλογές θα διεξαχθεί στα εκλογικά τμήματα με τη διάκριση «Α», και η ψηφοφορία για τις δημοτικές εκλογές και την ανάδειξη συμβούλων ή προέδρων κοινότητας θα διεξαχθεί στα εκλογικά τμήματα με τη διάκριση «Β».

Συνιστάται στους εκλογείς να επιβεβαιώσουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι μέσω της ειδικής εφαρμογής «Μάθε πού ψηφίζεις» του Υπουργείου Εσωτερικώνhttps://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/.

Τη βραδιά των εκλογών θα υπάρχει απευθείας ροή των αποτελεσμάτων από την ιστοσελίδα http://ekloges.pamth.gov.grη οποία θα αρχίσει να ενημερώνεται με τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας.

Η ίδια διεύθυνση θα είναι επίσης προσβάσιμη μέσω του επίσημου ιστοτόπου της Περιφέρειας www.pamth.gov.gr αλλά και του ιστοτόπου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.eu.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*