Αλεξανδρούπολη: Με διαφορά δεύτερος ο Γ.Ζαμπούκης και μειώνει την διαφορά απ’ τον Β.Λαμπάκη στο Στοίχημα

Αλεξανδρούπολη: Με διαφορά δεύτερος ο Γ.Ζαμπούκης και μειώνει την διαφορά απ’ τον Β.Λαμπάκη στο Στοίχημα

Αλλαγές στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών όσον αφορά την “μάχη” για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, έχουμε μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου και λίγο πριν ανοίξουν αύριο οι κάλπες, όπου οι πολίτες θα επιλέξουν τη νέα δημοτική αρχή.

Με βάση την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr, αλλά και την επίσης γνωστή Goalbet.com, ο Γιάννης Ζαμπούκης όχι απλά εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, αλλά μειώνει συνέχεια και την διαφορά από τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Παράλληλα, ο Παύλος Μιχαηλίδης που το προηγούμενο διάστημα, με βάση τις αποδόσεις φαινόταν να είναι στη δεύτερη θέση, έχει υποχωρήσει στην τρίτη και μάλιστα έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ από τον δευτερο Γιάννη Ζαμπούκη.
Όπως βλέπετε, ο Βαγγέλης Λαμπάκης από το 1.30 που του έδιναν ως απόδοση και θεωρείται φαβορί από το ξεκίνημα των αποδόσεων, αυτή την στιγμή ανέβηκε στο 1.35, ενώ ο κ.Ζαμπούκης που ξεκίνησε από το 8.00 κατέβηκε 6.00 και τώρα πλέον βρίσκεται στο 4.50. Η απόδοση του… κατρακυλάει κυριολεκτικά, προφανώς γιατί όλο και περισσότεροι πιστεύουν πως αυτός θα είναι εκείνος που θα κοντράρει τον κ.Λαμπάκη την δεύτερη Κυριακή. Ο Παύλος Μιχαηλίδης έχει φτάσει πλέον στο 10.00 ενώ τέταρτος είναι ο Σάββας Δευτεραίος με απόδοση 20.000.
Όσον αφορά την Goalbet, η απόδοσή του νυν δημάρχου Αλεξανδρούπολης είναι 1.36, του Γιάννη Ζαμπούκη 4.55 και του Παύλου Μιχαηλίδη 10.50.
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η απογοητευτική εικόνα των δύο τελευταίων συγκεντρώσεων του Βαγγέλη Λαμπάκη σε Φέρες και Αλεξανδρούπολη όπου είχε πολύ λίγο κόσμο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από την συγκέντρωση της Αλεξανδρούπολης.
Οι αποδόσεις διαμορφώνονται ανάλογα με το ποντάρισμα που κάνουν όσοι αποφασίζουν να παίξουν το συγκεκριμένο στοίχημα για το δήμο Αλεξανδρούπολης, αλλά και από πληροφορίες που έχουν οι υπεύθυνοι για τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών και τις διαμορφώνουν ανάλογα. Κι αυτό ώστε αν κερδίσει αυτός που προβλέπουν όσοι ποντάρουν, να μην είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν πολλά χρήματα.
Όλα βέβαια θα κριθούν αύριο όταν κλείσουν οι κάλπες και όπως λένε… Κυριακή κοντή γιορτή.