Ένταση και καταγγελίες στην Πολιά Διδυμοτείχου για επηρεασμό ψηφοφόρων και αλλαγή ψηφοδελτίων

Ένταση και καταγγελίες στην Πολιά Διδυμοτείχου για επηρεασμό ψηφοφόρων και αλλαγή ψηφοδελτίων

Ένταση, εκνευρισμός, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας σημειώθηκε σήμερα στο χωριό Πολιά Διδυμοτείχου, μετά από καταγγελίες ότι υπήρξε προσπάθεια επηρεασμού των ψηφοφόρων έξω από το εκλογικό κέντρο και αλλαγή ψηφοδελτίων.

Η Πολιά βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από τους Μεταξάδες, στην πλειοψηφία τους οι λίγοι κάτοικοι είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και έξω από το εκλογικό κέντρο επικράτησε αναβρασμός, ο οποίος μεταφέρθηκε και μέσα στην αίθουσα της ψηφοφορίας, με αποτέλεσμα η δικαστική αντιπρόσωπος στην οποία και έγιναν οι καταγγελίες, να καλέσει την αστυνομία και τον υπεύθυνο εισαγγελέα για την περιοχή.

Όταν πάντως έφτασαν οι αστυνομικοί και ο εισαγγελέας, αυτοί για τους οποίους υπήρχαν καταγγελίες πως προσπαθούσαν να επηρεάσουν ψηφοφόρους, είχαν εξαφανιστεί. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και η ψηφοφορία στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα συνεχίζεται κανονικά.

Ένα σχόλιο

  1. Το άρθρο σας είναι λάθος. Η δικαστική αντιπρόσωπος άλλαζε τα ψηφοδέλτια. Δήθεν αντέγραφε τα έτοιμα σε αγράμματους ανθρώπους. Ντροπή και αίσχος!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*