Οι ίδιοι οι στρατιωτικοί σταμάτησαν στην Σαμοθράκη, με παρέμβαση τους, το λάθος στην ψηφοφορία

Οι ίδιοι οι στρατιωτικοί σταμάτησαν στην Σαμοθράκη, με παρέμβαση τους, το λάθος στην ψηφοφορία

Οι ίδιοι οι στρατιωτικοί σταμάτησαν σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr το λάθος που έγινε σε εκλογικό τμήμα της Σαμοθράκης, όπου ψήφισαν στις Περιφερειακές εκλογές, ενώ απαγορεύεται αφού ήταν εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και μόνο στις Ευρωεκλογές έπρεπε να πάρουν μέρος.

Το μπέρδεμα έγινε όπως όλα δείχνουν από την ίδια την δικαστική αντιπρόσωπο, η οποία υποστήριξε εντελώς λανθασμένα, ότι υπάρχει ειδική εγκύκλιος που προβλέπει πως όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, μπορούν να παίρνουν μέρος και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, Περιφερειακές και δημοτικές. Από το πρωί ακόμα, όταν οι πρώτοι στρατιώτες και γενικότερα στρατιωτικοί πήγαν να ψηφίσουν, οι ίδιοι επεσήμαναν στην δικαστική αντιπρόσωπο πως δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος σε άλλες πλην των Ευρωεκλογών. Η ίδια όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν συμφώνησε και τους είπε πως έχει εκδοθεί η εγκύκλιος σύμφωνα με την οποία μπορούν εκτός από τις Ευρωεκλογές να συμμετέχουν και στις άλλες εκλογές που διεξάγονται ταυτόχρονα.

Μια και επέμενε στο λάθος, ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και όπως λένε εκλογικοί εκπρόσωποι κομμάτων και συνδυασμών, έφτασε στο εκλογικό τμήμα ανώτατος αξιωματικός που σταμάτησε αυτό το σοβαρό λάθος της εκλογικής διαδικασίας. Μετά το κλείσιμο της κάλπης, θα δούμε τι τελικά θα γίνει με όσους πρόλαβαν και ψήφισαν και στις περιφερειακές εκλογές ενώ δεν είχαν δικαίωμα και ποια λύση θα βρεθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*