Έρχεται στην Θράκη ο θριαμβευτής των Ευρωεκλογών Κυριάκος Μητσοτάκης, για να στηρίξει Χρήστο Μέτιο

Έρχεται στην Θράκη ο θριαμβευτής των Ευρωεκλογών Κυριάκος Μητσοτάκης, για να στηρίξει Χρήστο Μέτιο

Έρχεται στην Θράκη μέσα στην εβδομάδα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και θριαμβευτής των χθεσινών Ευρωεκλογών Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Στόχος του είναι ξεκάθαρα να στηρίξει την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου η εκλογή θα κριθεί  την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, στην αναμέτρηση του πρώτου χθες κ.Μέτιου, επικεφαλής της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” και του δεύτερου Χριστόδουλου Τοψίδη, με την “Περιφερειακή σύνθεση”. Ο κ.Μέτιος αποτελεί τον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ αλλά και προσωπική επιλογή του κ.Μητσοτάκη και σίγουρα μετά την εντυπωσιακή νίκη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις χθεσινές Ευρωεκλογές, πιθανή μη εκλογή του, δεν θα ήταν ότι το καλύτερο.

Άλλωστε ο κ.Τοψίδης, που είναι δεύτερος ακόμα και στο νομό Έβρου απ’ όπου κατάγεται και μόνο στο νομό Καβάλας είναι πρώτος, κατέβηκε ως αντάρτης του ΚΙΝ.ΑΛ αλλά και της Ν.Δ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να… τραβήξει το αυτί σε κάποιους από το κόμμα σε τοπικό επίπεδο, ανάμεσα τους και εν ενεργεία βουλευτές, οι οποίοι έκαναν προσωπικό παιχνίδι στηρίζοντας την υποψηφιότητα Τοψίδη, ιδιαίτερα στην Καβάλα. Κι εννοούμε τόσο τον βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο, όσο και τον πρώην βουλευτή Γιώργο Καλαϊτζή, αλλά και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ.Δράκο, οι οποίοι είναι γνωστό σε όλους πως… πολέμησαν την επίσημη επιλογή του Προέδρου της Ν.Δ και για αυτό άλλωστε ο μοναδικός νομός όπου ο κ.Τοψίδης είναι πρώτος, είναι η Καβάλα.
Υπάρχει όμως έντονη δυσφορία στο επιτελείο του Προέδρου του κόμματος και για την ουδετερότητα του βουλευτή Έβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη, αλλά και για την αδράνεια στελεχών της ΝΟΔΕ που είτε δεν στήριξαν όσο έπρεπε την επίσημη επιλογή του κόμματος, είτε τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ Τοψίδη. Όπως η υπεύθυνη τοπικής αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ  Όλγα Βρετοπούλου που έκανε αγώνα και μάλιστα δημόσιο υπέρ του “αντάρτη” και πολέμησε λυσσαλέα τον Χρήστο Μέτιο, υπό την ανοχή και προπάντων ανυπαρξία του Προέδρου Άκη Παρασκευόπουλου, ο οποίος για το μόνο που “έτρεχε” ήταν για να προωθήσει την υποψηφιότητα της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*