Διδυμότειχο: Πρώτος ο Χ.Τοκαμάνης, με αντίπαλο τον Ρ.Χατζηγιάννογλου στον 2ο γύρο

Διδυμότειχο: Πρώτος ο Χ.Τοκαμάνης, με αντίπαλο τον Ρ.Χατζηγιάννογλου στον 2ο γύρο

Ο Χρήστος Τοκαμάνης αναδείχθηκε πρώτος στον δήμο Διδυμοτείχου στις χθεσινές εκλογές και θα διεκδικήσει την δημοτική αρχή στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου, με αντίπαλο τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου που κέρδισε την δεύτερη θέση από τον επί 9 χρόνια δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας” κ.Τοκαμάνης με 37% και ο κ.Χατζηγιάννογλου επικεφαλής της παράταξης “Απ’ την αρχή” με 29% θα αναμετρηθούν λοιπόν για την θέση του δημάρχου, ενώ τρίτος είναι ο κ.Πατσουρίδης με την Δέσμευση Ανάπτυξης” και ποσοστό κοντά στο 18%, ενώ τέταρτος είναι ο Κώστας Δημητρίου με τον συνδυασμό “Μαζί για το Διδυμότειχο” και 11%, ενώ τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Θόδωρος Σκίνδρης με 4%.

Μπορείτε να δείτε την ενσωμάτωση των τμημάτων

ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ένα σχόλιο

  1. Γιώργος χατζιδής

    Κεριε ΣκΙνδρη γιατί γιατί. Έκανες πολύ αγώνα πολύ φασαρία πολυ σαματα πολύ κλάμα πολύ γέλιο πολύ χορό της κοιλιάς με τον κωστάκι. Σε θέλαμε για Δήμαρχο. Όλοι κλέμε τώρα και τα παιδάκια και τα παπάκια. Κρίμα μέχρι και κεφάλαια είχες βρει από τον Σωτήρα .λύση για βιολογικό και νερό όλα ήταν έτοιμα. Δεν πήραζει την επόμενη φορά θα τα καταφέρεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*