Σαμοθράκη: Ο Νίκος Γαλατούμος έτοιμος για την ανατροπή στον 2ο γύρο κόντρα στον Θ.Βίτσα

Σαμοθράκη: Ο Νίκος Γαλατούμος έτοιμος για την ανατροπή στον 2ο γύρο κόντρα στον Θ.Βίτσα

Πολύ μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει σελίδα ο δήμος Σαμοθράκης, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα που μπορεί να έφεραν στην πρώτη θέση το νυν δήμαρχο Θανάση Βίτσα, αλλά ο Νίκος Γαλατούμος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση θα διεκδικήσει την δημοτική αρχή την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων, η παράταξη “Δημοτική Ενωτική Συνεργασία” του κ.Βίτσα έλαβε 40,97%, ενώ ο κ.Γαλατούμος με το “Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης” ποσοστό 33,81%. Τρίτος ήρθε ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Χανός, που θα είναι και ο ρυθμιστής των εξελίξεων με ποσοστό 25,22%.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ρυθμιστής των εξελίξεων θα είναι ο κ.Χανός, στον οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας και οι συνεργάτες του φέρθηκαν με απαράδεκτο, σκαιότατο τρόπο στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

2 Σχόλια

  1. Μπράβο Νίκο η εκλογή σου είναι βέβαια την Κυριακή γιατί είσαι απλός, ευγενικός και με καθαρό λόγο, πραγματικός Σαμοθρακιτης! !!!!ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Κυριακή

  2. ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ Ν.ΓΑΛΑΤΟΥΜΟ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΝΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*