Ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης στους πρώτους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται στο δήμο της Αθήνας

Ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης στους πρώτους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται στο δήμο της Αθήνας

Στους πρώτους σε ψήφους δημοτικούς συμβούλους στον δήμο της Αθήνας με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος όλα δείχνουν ότι την ερχόμενη Κυριακή θα οριστικοποιήσει την εκλογή του ως δήμαρχος της Αθήνας, βρίσκεται ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου της Αθήνας, που ως γνωστόν κατάγεται από το χωριό Ρίζια Ορεστιάδας, είναι μαζί με την Αλεξία Έβερτ, κόρη του αείμνηστου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Έβερτ στην κορυφή των δημοτικών συμβούλων που εκλέχθηκαν ήδη από χθες. Αν και είναι ακόμα νωρίς, αναμένεται να αξιοποιηθεί από τον κ.Μπακογιάννη σε κάποιο σημαντικό ποσοστό, μια και είναι από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη που έχει στο επιτελείο του, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος στην Εταιρεία Ανάπτυξης Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ.Βαφειάδης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σημαντική δυναμική στην περιοχή του δήμου της Αθήνας και αυτό αποδείχθηκε και επιβεβαιώθηκε και σε αυτές τις εκλογές, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης έχει τεράστια διαφορά από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο. Οπότε ααναμένεται την Κυριακή 2 Ιουνίου απλά να “σφραγίσει” την εκλογή του ως δήμαρχος.