Γκουγκουσκίδου: Ζητάμε επανακαταμέτρηση λόγω οριακής έκβασης του αποτελέσματος και μεγάλου αριθμού άκυρων ψηφοδελτίων

Γκουγκουσκίδου: Ζητάμε επανακαταμέτρηση λόγω οριακής έκβασης του αποτελέσματος και μεγάλου αριθμού άκυρων ψηφοδελτίων

Την επανακαταμέτρηση των ψήφων αλλά και την ταυτοποίηση του μεγάλου αριθμού άκρυρων ψηφοδελτίων, θα ζητήσει η παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ” της υποψηφίας δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου.

Όπως έγραψε χθες το Evros-news.gr, o νυν δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης εξασφάλισε την εκλογή του από την πρώτη Κυριακή ΜΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΨΗΦΟΥΣ και ποσοστό 50,02%. Την ίδια στιγμή υπάρχει μεγάλος αριθμός άκυρων ψηφοδελτίων της κ.Γκουγκουσκίδου αλλά και των άλλων παρατάξεων στη συντριπτική τους πλειοψηφία, που αν κάποια λανθασμένα ακυρώθηκαν, τότε το τελικό αποτέλεσμα δεν θα δώσει εκλογή του κ.Μαυρίδη από την πρώτη Κυριακή και θα πάμε σε νέα αναμέτρηση του ίδιου με την κ.Γκουγκουσκίδου. Γι’ αυτό η παράταξη της, όπως προβλέπεται από το νόμο και την εκλογική νομοθεσία, θα ζητήσει επανακαταμέτρηση.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο αναφέρει:

“Μετά την περαίωση της καταμέτρησης του συνόλου των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Ορεστιάδας, η Δημοτική Παράταξη ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ ζητάει την επανακαταμέτρηση των ψήφων και την ταυτοποίηση των άκυρων ψηφοδελτίων.
Η παράταξή μας προσφεύγει σ’ αυτή τη νόμιμη και θεσμική παρέμβαση, με αφορμή την οριακή έκβαση του αποτελέσματος και του μεγάλου αριθμού άκυρων ψηφοδελτίων.

Ορεστιάδα 29 Μαΐου 2019
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ