Επίθεση Ζαμπούκη κατά Λαμπάκη και ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης για debate που αποφάσισαν… μόνοι τους

Επίθεση Ζαμπούκη κατά Λαμπάκη και ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης για debate που αποφάσισαν… μόνοι τους

Τα πολύ χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωσε την πρώτη Κυριακή και η μείωση του ποσοστού του κατά 20% σε σχέση με το 2014, φαίνεται ότι έχουν πανικοβάλει τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και προσπαθεί με… τερτίπια να κάνει αντιπερισπασμούς, εν όψει της δεύτερης Κυριακής.

Με την βοήθεια λοιπόν της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, ο Διευθυντής Ειδήσεων της οποίας Αντώνης Τελλόπουλος είναι φίλος του και συχνά διασκεδάζουν μαζί, όπως έγινε και την Πρωτομαγιά στο εξοχικό του κ.Λαμπάκη στα Δίκελλα, καπνίζοντας μάλιστα και οι δυο ακριβά πούρα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, αποφάσισαν την διεξαγωγή απόψε debate, των δύο υποψηφίων που διεκδικούν τον δήμο της Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Όλα αυτά όμως χωρίς καμιά συνεννόηση και συμφωνία του Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Καμιά συζήτηση των λεπτομερειών, συνάντηση των δύο πλευρών και ορισμό συγκεκριμένων κανόνων και προϋποθέσεων. Έτσι η παράταξη “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ”, με ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει ότι Λαμπάκης, Τελλόπουλος και ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση αποφάσισαν γι’ αυτούς αλλά… χωρίς αυτούς. Οπότε απόψε νικητής θα είναι η..,. άδεια πολυθρόνα, αφού ο κ.Ζαμπούκης υπό τέτοιες μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να παραστεί.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του, αναφέρεται:

“Με φτωχά, αναχρονιστικά επικοινωνιακά παιχνίδια δεν ξεγελιούνται πλέον οι Δημότες. Ο κύριος Λαμπάκης λογαριάζοντας όπως πάντα χωρίς τον ξενοδόχο, προσπαθεί απεγνωσμένα να παρουσιάσει ακόμη ένα τύπου BOLLYWOOD show από τα γνωστά που στήνει κατά καιρούς.
Πληροφορηθήκαμε από δική του ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε, ότι σήμερα θα μονομαχήσει στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με……ΕΜΑΣ!
Ο απερχόμενος Δήμαρχος και η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς. Η δική μας γνώμη, τους είναι περιττή.
Ας μονομαχήσει λοιπόν ο κυριος Λαμπάκης με μια άδεια πολυθρόνα.
Ας χρησιμοποιήσει την γνωστή ρητορική του εναντίον των αντιπάλων του.
Ας υποσχεθεί και πάλι χωρίς αντίκρυσμα.
Οι πολίτες πλέον έχουν γνώση.
Γι αυτό και κάνουμε πρόβλεψη ότι από το σημερινό debate νικητής θα είναι…. η άδεια πολυθρόνα!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε ήδη επικοινωνία με το ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) και θα ακολουθήσει έγγραφη καταγγελία του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος είναι γνωστό πως λόγω των προσωπικών, φιλικών σχέσεων και των συχνών διασκεδάσεων του Διευθυντή Ειδήσεων του με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και στελέχη της παράταξης του, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*