Έμεινε εκτός ο Σταύρος Καβαρατζής στον Έβρο!!! Ποιοι εκλέγονται με τον Χ.Τοψίδη

Έμεινε εκτός ο Σταύρος Καβαρατζής στον Έβρο!!! Ποιοι εκλέγονται με τον Χ.Τοψίδη

Ο νυν Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταύρος Καβαρατζής, έμεινε εκτός της νέας σύνθεσης, αφού δεν εκλέγεται με την “Περιφερειακή Σύνθεση” στο νομό Έβρου, μια και τερμάτισε πέμπτος.

Η παράταξη του κ.Τοψίδη εκλέγει 4 συμβούλους και αυτοί είναι οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ Σταύος Βαβίας και Νίκος Βουλγαρίδης, η πρωτοεμφανιζόμενη στα αυτοδιοικητικά Αλεξάνδρα Γκουλιάμα Μανδαλίδου και ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Εξακουστός. Έτσι ο κ.Καβαρατζής μετά από πολλά χρόνια μένει εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού φαίνεται πως… πλήρωσε τις “γραμμές” που επικράτησαν και δεν τον είχαν μέσα. Τον… χρησιμοποίησαν και τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα, Τοψίδης, Κιτσικίδης και Σταυράκογλου. Για παράδειγμα, τον κ.Βαβία στήριξαν ο ίδιος ο κ.Τοψίδης, αλλά και ο στενός συνεργάτης του και παρασκηνιακά κινούμενος Λάζαρος Κιτσικίδης, το γνωστό στέλεχος του… βαθυέος ΠΑΣΟΚ που κατάφερε και εξέλεξε τους “συντρόφους” Βαβία και Βουλγαρίδη.

Η κ.Γκουλιάμα-Μανδαλίδου ήταν επίσης στην “γραμμή” του επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης”, μαζί με τον  κ.Εξακουστό, για τους οποίους έτρεξαν πολλοί ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σταύρος Σταυράκογλου, αλλά και στελέχη από το γραφείο του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Έβρου Άκη Γεροντόπουλου, όπως ο Βαγγέλης Τσιρογιάννης. Κάνει “αγώνα” ο συγκεκριμένος για την εκλογή Τοψίδη και των Εξακουστού,Γκουλιάμα, εκθέτοντας τον κ.Γεροντόπουλο με την συγκεκριμένη συμπεριφορά του, η οποία είναι κόντρα στον επίσημο υποψήφιο του κόμματος Χρήστο Μέτιο.

Στον “αέρα” και ο Εξακουστός

Αν πάντως χάσει την Κυριακή ο Τοψίδης τότε δεν εκλέγεται ούτε ο Εξακουστός , αφού την έδρα του στον Έβρο θα πάρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης. Τότε να δείτε.. κλάμα ο Κωστάκης μαζί με τον Σταυράκογλου που τον στηρίζει

Στα αξιοσημείωτα ότι “πάτωσε” η Φωτεινή Σκαρλακίδου που είναι τέταρτο απ’ το τέλος. Π΄’ηγαν τζάμπα οι σπόροι βασιλικού που έστελνε μαζί με την φωτογραφία της για να την ψηφίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ