Επίθεση Βαγγέλη Λαμπάκη και ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης σε… άδεια καρέκλα

Επίθεση Βαγγέλη Λαμπάκη και ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης σε… άδεια καρέκλα

Κωμικές σκηνές πριν από λίγο στο στούντιο της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Διευθυντή Ειδήσεων Αντώνη Τελλόπουλο να επιτίθενται σε μια… άδεια καρέκλα.

Αφού ανακοίνωσαν την διεξαγωγή debate, τόσο ο κ.Λαμπάκης μαζί με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” και τους συμβούλους του, αλλά και το συγκεκριμένο, ξεπεσμένο πλέον σε σχέση με τα μεγαλεία του παρελθόντος τηλεπτικό κανάλι, χωρίς να έχουν λάβει την θετική απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, προτίμησαν να μιλούν μόνοι τους. Στην μέση και εμφανώς αμήχανη η παρουσιάστρια κ.Σταμπολίδου.

Αρχικά ο Διευθυντής του καναλιού κ.Τελλόπουλος, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να πείσει πως δεν ευθύνεται η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση για την απουσία του κ.Ζαμπούκη. Πάλι καλά που δεν έκανε τις συγκεκριμένες απόψεις και ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, όπως κάνει το κανάλι του στο facebook τις συνεντεύξεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

“Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ”: “Ας ξαναπεί

ο κ.Λαμπάκης τα ίδια ψέματα, στο κανάλι

που του κάνει χορηγούμενες αναρτήσεις”

Για το συγκεκριμένο τραγελαφικό φαινόμενο της κακοστημένης προσπάθειας και συνεργασίας της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση με τον κ.Λαμπάκη και της απέλπιδας προσπάθειας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, είχε προηγηθεί ανακοίνωση της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ”, που ανέφερε:

“Μετά από ηλεκτρονική πρόσκληση που λάβαμε απο την ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή debate με τον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κύριο Ευάγγελο Λαμπάκη, ενημερώνουμε ότι δεν θα παραβρεθούμε για τους παρακάτω λόγους:

Κατά την προεκλογική περίοδο συμμετείχαμε σε ένα Διαδικτυακό, σε ένα τηλεοπτικό και σε ένα  έντυπο debate,  όπου εκφράσαμε κόσμια τις θέσεις μας και τις απόψεις μας προς τους ενδιαφερόμενους Δημότες.

Εκτιμούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο και ενδιαφέρον να ακούσουμε από το στόμα του απερχόμενου Δημάρχου και να απαντήσουμε, εκτός από τις γνωστές πολεμικές κραυγές και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που έχει εκφράσει και συνεχίζει να εκφράζει εναντίον μας .

Είναι γνωστό ότι τα ψέματα του έχουν αρχίσει χρόνια πριν και συνεχίζονται μέχρι τώρα. Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, έργα δεκάδων εκατομμυρίων  που δεν τα βλέπει κανείς, διαμετακομιστικό κέντρο, δωρεά Ρωσικού ναού τεσσάρων εκατομμυρίων ευρω με 12 χρυσούς τρούλους,  πτήσεις από Ρωσία, εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες, ατελείωτες χρονοδεσμεύσεις για το σφαγείο Φερών, το χαμένο αρδευτικό έργο του Πετάλου Πέπλου  και αμέτρητα άλλα.

Δεν χρειάζεται την παρουσία μας ο κος Λαμπάκης για να ξαναπεί για πολλοστή  φορά τα ίδια ψέματα. Μπορεί να τα πει και μονος του για να συνεχίσει να προσβάλει τους Δημότες.

Εμείς τους σεβόμαστε,   γι αυτό με απλά λόγια και με πολιτισμένο τρόπο, τους ενημερώσαμε πλήρως για το πρόγραμμα μας και γι αυτα που θέλουμε να πετύχουμε με τον αγώνα μας.

Ο κύριος Λαμπάκης όψιμα έρχεται να ζητήσει συνεργασίες και συγκλίσεις όταν επί σειρά ετών χαρακτήριζε καρκινώματα όσους τον εγκατέλειψαν όπως τον κυριο Μυτιληνό, και έβριζε όσους του έκαναν κριτική η άρθρωναν αντιπολιτευτικό λόγο όπως ο κυριος Μιχαηλίδης. Τα ίδια εισέπραξα και εγώ επανειλημμένα.

Την απόφαση μας για μη συμμετοχή στο debate της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ  ενισχύουν και άλλα γεγονότα όπως:

  • Η άρνηση της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού να μας γνωστοποιήσει τον επίσημο ισχύοντα τιμοκατάλογο μετάδοσης διαφημιστικών μηνυμάτων για  να προβάλλουμε διαφημιστικά σποτ της παράταξης μας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Νόμο. Υποβάλλαμε γραπτώς  αίτημα τρεις φορές που δεν απαντήθηκε ποτέ.
  • Είναι περίεργο ότι στην τελευταία πρόσκληση δεν περιγράφεται ο τρόπος διεξαγωγής και οι  κανόνες όπως στο προηγούμενο debate του ιδίου σταθμού.  Γιατί άραγε;
  • Έχει καταγραφεί πλέον στην ιστορία της Περιφερειακής τηλεόρασης,  το γεγονός ότι το κανάλι έκανε χορηγούμενες αναρτήσεις στα social media με κατ΄επιλογή συνεντεύξεις και ομιλίες του απερχόμενου Δημάρχου. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και θα δημοσιοποιηθούν τον κατάλληλο χρόνο.

Κάνουμε χρήση του Δημοκρατικού μας δικαιώματος, δίνοντας απευθείας λόγο στους Πολίτες και επιλέγουμε ως σοβαρή και υπεύθυνη παράταξη εμείς τους Διαύλους επικοινωνίας με την Κοινωνία των Πολιτών.

Οι γνωστές τακτικές της άδειας πολυθρόνας και της  φρασεολογίας  του κυρίου Λαμπάκη “περί δειλίας και ατολμίας” είναι προβλέψιμες και παλαιοκοματικού τύπου.

Η Κοινωνία προχωράει μπροστά και οι Δημότες δεν συγχωρούν τα ψέματα.

Είναι μοναδικό Πανελλαδικά το φαινόμενο της κατάρρευσης μέσα σε 4 χρόνια από το 56% στο 37,5%  ποσοστό που  τον  κατατάσσει τελευταίο μεταξύ των πρώτων από όλους τους υποψηφίους δημάρχους στο Νομό Έβρου

Και φυσικά ήταν αναμενόμενο”.