Πρόσκληση Τοκαμάνη σε Χατζηγιάννογλου για δημόσιο διάλογο απόψε μπροστά στους δημότες

Πρόσκληση Τοκαμάνη σε Χατζηγιάννογλου για δημόσιο διάλογο απόψε μπροστά στους δημότες

Ανοιχτή πρόσκληση στον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου με τον οποίο θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου για την θέση του δημάρχου, απηύθυνε χθες με γραπτή του ανακοίνωση ο πρώτος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής Χρήστος Τοκαμάνης.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητέ Ρωμύλο,

Στα πλαίσια των εξαγγελιών σου, όπου υποστηρίζεις την δημόσια διαβούλευση των δημοτικών αρχόντων με τους συνδημότες,

Σε καλώ σε δημόσια διάλογο στο δημοτικό αμφιθέατρο Διδυμοτείχου την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 και ώρα 8.30 μμ

Έναν διάλογο ενώπιων κοινού, χωρίς ατζέντα, με μοναδικό οδηγό τις ερωτήσεις των συνδημοτών μας, προκειμένου να διαμορφώσουν καλύτερη και  πιο σφαιρική  άποψη πριν αποφασίσουν.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Να θυμίσουμε .ότι ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου δεν συμμετείχε στο μοναδικό debate των υποψήφιων δημάρχων Διδυμοτείχου στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και ενώ στη συνέχεια πρότεινε άλλα 3 και μάλιστα τα δύο μπροστά σε κόσμο,βρίσκοντας “πάτημα” και δικαιολογία την άρνηση του Παρασκευά Πατσουρίδη, αρνήθηκε να παραστεί. Έτσι ο κ.Τοκαμάνης μαζί με τον Θόδωρο Σκίνδρη βρέθηκαν μόνοι τους ενώπιος ενωπίω των πολιτών του δήμου Διδυμοτείχου και συζήτησαν τα πάντα. Θα έχει ενδιαφέρον σίγουρα, αν τώρα ο κ.Χατζηγιάννογλου αποφασίσει να σταματήσει να είναι “εξαφανισμένος”και θα αποδεχθεί την πρόταση του κ.Τοκαμάνη.