Απάντηση του Evros-news.gr στον δημοσιογραφικά ανύπαρκτο Τελόπουλο, μόνιμο συνδαιτημόνα (με πούρα) Λαμπάκη, Γκοτσίδη, Κουκουράβα

Απάντηση του Evros-news.gr στον δημοσιογραφικά ανύπαρκτο Τελόπουλο, μόνιμο συνδαιτημόνα (με πούρα) Λαμπάκη, Γκοτσίδη, Κουκουράβα

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για την μεθόδευση που όπως καταγγέλλει η παράταξη “Δήμος για όλους Πρώτα εσύ” έγινε σε συνεργασία με το δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη ώστε να φέρουν τον Γιάννη Ζαμπούκη προ τετελεσμένων γεγονότων, ο διευθυντής της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης Αντώνης Τελόπουλος έπιασε στο στόμα του και το Evros-news.gr.

O κ.Τελόπουλος, γνωστός, μόνιμος συνδαιτημόνας του δημάρχου κ.Λαμπάκη αλλά και κορυφαίων στελεχών του όπως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, μίλησε για fake news και λούμπεν στοιχεία της δημοσιογραφίας.  Αυτός που ως Διευθυντής τοπικού καναλιού θα έπρεπε να στέκεται κριτικά απέναντι στην δημοτική αρχή και κάθε μορφής εξουσία και αυτή την εντολή και κατεύθυνση να δίνει στους υφισταμένους του δημοσιογράφους, συχνά διασκεδάζει με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, καπνίζοντας μάλιστα πανάκριβα πούρα, παρέα και με τον κ.Γκοτσίδη. Όπως έκαναν πρόσφατα, την Πρωτομαγιά, στο εξοχικό του κ.Λαμπάκη στα Δίκελλα. Ξέρετε, εκείνο που έχει ένα θέμα με την τοποθεσία που είναι χτισμένο αφού βρίσκεται κοντά στην περιοχή ρέμα και σε παλαιότερη πλημμύρα κινδύνεψε ο δήμαρχος. Μάλιστα, οι ίδιοι… διαφήμισαν την πρωτομαγιάτικη διασκέδαση πολιτικοδημοσιογραφικής παρέας (πιο διαπλοκή υπάρχει;), με αναρτήσεις φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από εκεί τις πήρε το Evros-news.gr και τις δημοσίευσε. Για ποιά fake news μιλάει λοιπόν ο ανύπαρκτος δημοσιογραφικά, γιατί είναι ανύπαρκτος στον χώρο, κ.Τελόπουλος; Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας και όπως λένε οι Κινέζοι “μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις”. Αλλά και την Καθαρά Δευτέρα, ο ίδιος ο Διευθυντής της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης διασκέδαζε στο πάρκο Αλτιναλμάζη με Γκοτσίδη, Κουκουράβα, οι οποίοι και δημοσίευσαν “πανηγυρική” φωτογραφία στο facebook. Την παρουσιάζουμε και αυτή, για να μην μας λέει για fake news.

Είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή του… μονολόγου του κ.Λαμπάκη ο κ.Τελόπουλος, εμφανώς αμήχανος και αμυνόμενος γιατί έγινε ρεζίλι και εξέθεσε και το κανάλι που του εμπιστεύθηκε διευθυντική θέση.  “Επειδή είδα διάφορα σάιτ, που το μόνο που κάνουν τιον τελευταίο καιρό είναι να αναπαράγουν fake news και αν και είχα πει δεν θα απαντήσω, γιατί δεν θεωρώ ότι σε όλα αυτά τα λούμπεν στοιχεία της δημοσιογραφίας χρειάζεται να απαντάμε, αλλά επειδή ο ορυμαγδός των fake news πρέπει να έχει ένα τέλος, υπάρχει αυτή την στιγμή σάιτ το οποίο λέει ότι ο Γιάννης Ζαμπούκης δεν έρχεται στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση για το debate, το οποίο οργάνωσε μόνη της η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση χωρίς να ενημερωθεί. Στο δελτίο τύπου που στέλνει αργότερα λέει στην πρόσκληση της ΔΕΛΤΑ Τηλεότρασης απαντάω γιατί δεν έρχομαι. Νομίζω ότι λίγη σοβαρότητα χρειάζεται από όλους”. 

Επειδή όμως μίλησε για λούμπεν δημοσιογραφικά στοιχεία ο Αντώνης Τελόπουλος και το Evros-news.gr  ήταν το μόνο που δημοσίευσε τις φωτογραφίεες του με Λαμπάκη και τα πούρα τους, αλλά και αναφέρθηκε στη χθεσινή κακοστημένη φαρσοκωμωδία, ας μας πει που έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος αυτός πριν την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση; Πριν δηλαδή τον προσλάβει η διοίκηση του πάλαι ποτέ κραταιού καναλιού του Έβρου, της Θράκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει πτωτική πορεία, αλλά επειδή αποφάσισε να έχει φουλ φιλοκυβερνητική γραμμή πήρε αυτόν λόγω της ιδεολογικής του ταύτισης με τον ΣΥΡΙΖΑ; Ψάχνω το βιογραφικό του και εκτός της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, το μόνο που βρίσκω είναι Freelance Journalist. Αυτός λοιπόν μιλάει για το Evros-news.gr που έχει επικεφαλής τον Κώστα Πιτιακούδη, ο οποίος:

  1. Είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος εδώ και 30 χρόνια. Μέλος της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών)
  2. Εκλεγμένος από τους χιλιάδες συναδέλφους του παλαιότερα στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών)
  3. Εκλεγμένος από τους συναδέλφους του αθλητικούς συντάκτες στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου)
  4. Αρχισυντάκτης επί πολλά χρόνια σε γνωστά αθηναϊκά ΜΜΕ, σε εφημερίδες και τηλεόραση (ΕΡΤ).

Μιλάει λοιπόν αυτός που εκτίθεται διασκεδάζοντας συνέχεια με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη στο εξοχικό του και σε εποχές οικονομικής κρίσης, όταν οικογένειες της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου ζουν στη φτώχεια και την ανέχεια, αυτοί επιδεικνύουν την… χλιδή των ακριβών πούρων; Συνάδουν με το προφίλ του… αριστερού και υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά; Τέτοιες συμπεριφορές και του “συντρόφου” του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα κότερα του εφοπλιτσή Παναγόπουλου, έφεραν άλλωστε και την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις ΅Ευρωεκλογές και του έκανε… πλάκα με 9,5 μονάδες διαφορά ο Μητσοτάκης.

Για την ουσία των όσων είπε και αφορούν την μη παρουσία του Γιάννη Ζαμπούκη και επειδή είπε ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την μεθόδευση που τον κατηγόρησε η παράταξη “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ” ότι υπήρξε με την πλευρά του κ.Λαμπάκη, εμείς γράψαμε ότι δεν υπήρχε καμιά συνεννόηση και συμφωνία του Γιάννη Ζαμπούκη, ούτε συνάντηση των δύο πλευρών για ορισμό συγκεκριμένων κανόνων και προϋποθέσεων. Αυτό λέει ξεκάθαρα η πρώτη ανακοίνωση. Ότι δεν απάντησαν πως αποδέχονται την πρόταση, δεν έγινε κάποια συνεννόηση ή συνάντηση και όμως η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του πανικοβλημένου Βαγγέλη Λαμπάκη, βγήκαν και ανακοίνωναν ώρες πριν πως θα διεξαχθεί debate των δύο υποψηφίων.

Όσο για την προσπάθεια του να πείσει για την αντικειμενικότητα της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, ας ρωτήσει τους πολίτες να του πουν ποια άποψη έχουν. Εμείς θεωρούμε ότι λειτουργεί ως… Γραφείο Τύπου του κ.Λαμπάκη και φυσικά είναι Συριζοκάναλο. Άλλωστε στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών, έκανε παραγωγές… Μπεν Χουρ για τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, με οδοιπορικά του συνοδεία δημοσιογράφων στα έργα που υποτίθεται έφτιαξε, συνεχείς συνεντεύξεις που μάλιστα η ίδια η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση κάνει Χορηγούμενες στο facebook για να τις δουν περισσότεροι και φυσικά με… μόνιμο στασίδι του κ.Λαμπάκη και του Γιώργου Κουκουράβα στα δελτία ειδήσεων του καναλιού.

Κι επειδή μπορεί τώρα που τα διαβάζει όλα αυτά ο Αντώνης Τελόπουλος να εκνευριστεί, του προτείνουμε και λύση για να χαλαρώσει. Αν κρατάει ένα από τα ακριβά πούρα που του αρέσει να καπνίζει, ας το βάλει στον… ειδικό κόφτη που αφαιρεί τις άκρες και στη συνέχεια  να το ανάψει για να ηρεμήσει.

Υ.Γ: Αυτός ο τεράστιος δημοσιογράφος, όπως θεωρεί τον εαυτό του, μετά το debate που προσπάθησε να διοργανώσει χωρίς την σύμφωνη γνώμη του έτερου καλεσμένου Γιάννη Ζαμπούκη, μήπως και σταματήσει η κατάρρευση του κ.Λαμπάκη, γιατί δεν δίνει εντολή για καμιά… διεισδυτική έρευνα και εκπομπή; Όχι όπως τις… αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους υπουργούς της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που ο ίδιος κάνει. Να ψάξει για παράδειγμα, αν υπάρχουν τίποτα Χρηματιστηριακές εταιρείες που της έκλεισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, επειδή οι ιδιοκτήτες της “έφαγαν” τα λεφτά των επενδυτών.

Αν θέλει μάλιστα συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία, μπορούμε να τον βοηθήσουμε και εμείς, τα… λούμπεν στοιχεία της δημοσιογραφίας. Να ξεκινήσει για παράδειγμα από Χρηματιστηριακές των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν παράλληλα και Μέσα Ενημέρωσης στην Περιφέρεια. Αυτή η εκπομπή είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει πάρα πολύ και στα “αφεντικά” του στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Ίσως να γίνει και Χορηγούμενη στο facebook, όπως οι συνεντεύξεις του Βαγγέλη Λαμπάκη. Ειδικά ο κύριος Γιώργος Κολοκοτρώνης, είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιαστεί. 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*