Δημοσχάκης: Ο Χρήστος Μέτιος έχει, χωρίς αστερίσκους, την στήριξη όλων μας που ανήκουμε στη Ν.Δ

Δημοσχάκης: Ο Χρήστος Μέτιος έχει, χωρίς αστερίσκους, την στήριξη όλων μας που ανήκουμε στη Ν.Δ

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Ιουνίου, επανέλαβε και πάλι ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιος Δημοσχάκης με δήλωση του.

Όπως τόνισε: “Η Ν Δ δίνει μεγάλη βάση στις Περιφέρειες της Χώρας κι έχει δώσει συγκεκριμένα χρίσματα, καθώς έχει σημασία να εκλεγούν άτομα που πιστεύουν στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα κι από κοινού θα το υλοποιήσουμε!

Η πολιτική στρατηγική του κόμματος μας απέδωσε καρπούς στις Ευρωεκλογές, αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όχι μόνο ανάγκασε την Κυβέρνηση να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τις 7 Ιουλίου, αλλά σε επίπεδο Περιφερειών κέρδισε από τον πρώτο γύρο τις 5!

Αναμένεται λοιπόν να επικρατήσει την προσεχή Κυριακή και στις άλλες 7, μεταξύ των οποίων και στην ΠΑΜΘ στο τιμόνι της οποίας ηγείται με το χρίσμα του Προέδρου μας ο Χρ. Μέτιος, ο οποίος έχει, χωρίς αστερίσκους, την στήριξη όλων μας που ανήκουμε στην ΝΔ!

Την Κυριακή λοιπόν, πάμε όλοι στις κάλπες δίδοντας αξία στο δικαίωμα του εκλέγειν, για να ξαναβάψουμε μπλε το χάρτη όλης της Ελλάδας γιατί το αξίζουμε καλύτερα.

Αναστάσιος Δημοσχάκης