Προκαλεί η Πρόεδρος του Μειονοτικού Κόμματος της Θράκης (ΚΙΕΦ): Είμαστε Τούρκοι

Προκαλεί η Πρόεδρος του Μειονοτικού Κόμματος της Θράκης (ΚΙΕΦ): Είμαστε Τούρκοι

«Το ΚΙΕΦ είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους», δήλωσε στο Open η πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος που βγήκε πρώτο στις Ευρωεκλογές σε Ξάνθη (25%) και Ροδόπη (38%).

Ταυτόχρονα η πρόεδρος του ΚΙΕΦ, Τσιγδέμ Ασάφογλου υποστήριξε πως η ίδια νιώθει Τουρκάλα, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα όσα έχει πει ότι η πατρίδα της είναι η Ελλάδα, ανέφερε ότι η «μητέρα πατρίδα της» είναι η Τουρκία και όπως εξηγεί εντός της Ελλάδας ανήκει σε μια μειονότητα η οποία είναι και εθνική (τουρκική) και «θρησκευτική».

Το ΚΙΕΦ βγήκε πρώτο και οι επιτελείς του υποστηρίζουν ότι το κόμμα πλέον στέλνει ηχηρό μήνυμα τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες.

Δείτε το βίντεο από το Open:

 

4 Σχόλια

 1. Αν είσαι τουρκάλα να πας να ζησεις στην τουρκια . Αλλα ποια τουρκία? Ολα ΕΛΛΑΔΑ ειναι ! Στην αγκυρα να πας. Εκει ειναι τουρκια

 2. Πάντως, αυτή δεν μοιάζει με Μογγόλα Τουρκάλα… Μάλλον εξισλαμισμένη Πομάκα είναι…

 3. Γιώργος βασιλόπουλος

  Έλληνας ή Τούρκος? Όλοι εσείς μην ξεχνάτε λοιπόν ότι έχετε ελληνικό Αίμα και δεν πρόκειται να γίνετε Τούρκοι ποτέ. Πάτε να ζήσετε μόνιμα στην Τουρκία και μετά θα αλλάξετε γνώμη . Διαβάστε και ψάξτε την θρησκεία σας και το κοράνι και μετά θα αλλάξετε γνώμη .Διαβάστε την ιστορία κα ψάξτε την ιστορία θα δείτε ότι δεν είστε καν Τούρκοι. Σταματήστε λοιπόν να κάνετε αυτά τα παιχνίδια η Θράκη ποτέ δεν θα γίνει ανεξάρτητη καταλάβατε κύριοι. Αφήστε τον κόσμο στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη να ζήσει ειρηνικά και όσο για τα τσιράκιά σας μαζέψτε τα . Είσαστε Έλληνες μουσουλμάνοι και στην ψυχή και στο πνεύμα. Ο χριστιανισμος έχει ελευθερία στην Σκέψη και στην κρίση δεν επιβάλλει κανέναν με το ζόρι να πιστέψει αντιθετα με την θρησκεία σας. Οπότε έχει δικαίωμα ο καθένας να λέγεται μουσουλμανος χριστιανός ή οτιδήποτε αλλο . Ομως ειναι Έλληνας γιατί έχει την υπηκοοτητα οπότε σε καμία περίπτωση δεν ήσαστε Τούρκοι. Ζήστε λοιπόν ειρηνικά και αφήστε τα υπόλοιπα. Μια χαρά περνάτε και αγαπήσετε ακόμη περισσότερο και συνεργαστειτε να πάει ο τόπος σας ακόμη πιο μπροστά.

  • Το χρήμα, η Τουρκική προπαγάνδα και οι υποστήριξη της Τουρκίας προς την μωαμεθανική μειονότητα, αποδίδει!
   Συμφωνούμε σε όλα!
   Οι επίσκοποί μας έχουν καθήκον να τονίζουν πως ο Μωαμεθανισμός είναι σατανική παγίδα!
   Οι πολιτικοί μας έχουν καθήκον να τονίζουν πως δεν υπάρχουν Μογγόλοι Τούρκοι, αλλά εξισλαμισμένοι Έλληνες, Αρμένιοι και άλλοι γηγενείς πληθυσμοί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*