Διδυμότειχο: Ματαιώθηκε η αποψινή συζήτηση Τοκαμάνη, Χατζηγιάννογλου παρουσία κόσμου – Ποιός το αποφάσισε

Διδυμότειχο: Ματαιώθηκε η αποψινή συζήτηση Τοκαμάνη, Χατζηγιάννογλου παρουσία κόσμου – Ποιός το αποφάσισε

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη αποψινή συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων Διδυμοτείχου Χρήστου Τοκαμάνη και Ρωμύλου Χατζηγιάνμνογλου, οι οποίοι θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου. 

Αυτό αποφάσισαν από κοινού και οι δύο, προκειμένου να διαφυλαχθεί το κλίμα ηρεμίας και να μην υπάρξουν εντάσεις της τελευταίας στιγμής. Άλλωστε και χθες συζήτησαν στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας και απόψε θα συμβεί το ίδιο στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση.

Η κοινή ανακοίνωση τους αναφέρει:

“Ενημερώνουμε ότι η σημερινή συζήτηση με τους δημότες στο ξενοδοχείο ‘’Πλωτίνη’’ δεν θα πραγματοποιηθεί.
Προκειμένου να μη δημιουργηθούν εντάσεις της τελευταίας στιγμής  μεταξύ των ψηφοφόρων μας και πιστεύοντας ότι έχουμε ολοκληρώσει τις προεκλογικές διαβουλεύσεις στα χωριά μας και στην πόλη του Διδυμοτείχου είτε με ομιλίες είτε με προσωπικές επαφές είτε με συνεντεύξεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αφού προηγήθηκε η συζήτησή μας στη Δημοτική Τηλεόραση
Ορεστιάδας και ακολουθεί η σημερινή προεκλογική αναμέτρηση στη ‘’Δέλτα Τηλεόραση’’, θεωρούμε ότι κλείνει ομαλά μία προεκλογική περίοδος και οι δημότες βρίσκονται σε θέση να επιλέξουν τον κατάλληλο Δήμαρχο για τα επόμενα τέσσερα χρονια.
Με εκτίμηση,
Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου
Τοκαμάνης Χρήστος
Χατζηγιάννογλου Ρωμύλος