Διδυμότειχο ΤΩΡΑ: Καταιγίδα παρέσυρε στέγες, έσπασε κολόνα φωτισμού και πολλά δέντρα (φωτορεπορτάζ)

Διδυμότειχο ΤΩΡΑ: Καταιγίδα παρέσυρε στέγες, έσπασε κολόνα φωτισμού και πολλά δέντρα (φωτορεπορτάζ)

Ξαφνικό μπουρίνι, καταιγίδα με πολύ μεγάλη ένταση και δυνατούς ανέμους, έπληξε πριν από λίγη ώρα το Διδυμότειχο, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν στέγες, να σπάσει κολόα φωτισμού σε κεντρικό δρόμο της πόλης αλλά και πολλά δέντρα και να υπάρχουν πολλές ζημιές.

Στην οδό Βασιλέως Γεωργίου που περνάει μπροστά από την αστυνομία, την Σχολή Νοσηλευτικής και το Δημαρχείο, εκεί που βρίσκονται πολλές καφετέριες συγκεντρωμένες και άρα πολύς κόσμος, μια στέγη από κτίριο όπου στεγάζεται νυχτερινό club, παρασύρθηκε απ’ τον δυνατό αέρα (η ραγδαιότητα του έφτασε ως 195) και έπεσε σε κολόνα φωτισμού. Αυτή λύγισε και επειδή ήταν επικίνδυνη, συνεργείο με μηχάνημα την έσπασε και την έριξε κάτω, προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, γιατί εκεί όπως επισημάναμε βρίσκονται πολλές καφετέριες και η στέγη με την κολόνα έπεσαν δίπλα στο πολύ γνωστό στέκι Parrot’s beak που είναι σχεδόν πάντα γεμάτο κόσμο.

Η κυκλοφορία διακόπηκε στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες έφτασε στο σημείο και ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης για να ελέγξει την κατάσταση.

Επίσης έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων, όπως αυτό του ηλεκτρολόγου Τοπαλούδη, ενώ ζημιές έγιναν από το ξαφνικό μπουρίνι σε όλη την πόλη, κυρίως από πτώσεις δέντρων.