Μας απειλεί με μηνύσεις ο κ.Χαράλαμπος Παντελίδης, επειδή δημοσιεύσαμε αυτά που ο ίδιος έγραψε για “τομάρια”

Μας απειλεί με μηνύσεις ο κ.Χαράλαμπος Παντελίδης, επειδή δημοσιεύσαμε αυτά που ο ίδιος έγραψε για “τομάρια”

Απειλεί το Evros-news.gr με προσφυγή στη Δικαιοσύνη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Tραϊανούπολης Χαράλαμπος Παντελίδης, επειδή δημοσιεύσαμε αυτά που Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ χθες βράδυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο κ.Παντελίδης που είναι από τη Νίψα και συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Προφανώς εκνευρισμένος επειδή δεν εξελέγη, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ φράσεις όπως “τομάρια” και αναφέροντας μάλιστα στα ονόματα δύο συναδέλφων του από την ίδια παράταξη τους οποίους “φωτογραφίζει”. Προφανώς θεωρεί ότι τον κορόιδεψαν και τον… πούλησαν. Αυτή την ανάρτηση την είδαμε εμείς και χιλιάδες άλλοι στην Αλεξανδρούπολη. Λίγα λεπτά αργότερα την “κατέβασε” και προσπάθησε να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις, γράφοντας ότι στηρίζει τον δήμαρχο κ.Λαμπάκη και την παράταξή του στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Το ένα πάντως δεν αναιρεί το άλλο. Να είναι δηλαδή έξαλλος μετά προεκλογικά τερτίπια κάποιων συναδέλφων του στην ίδια παράταξη, αλλά να εξακολουθεί να τη στηρίζει. Αυτά δημοσίευσε και εμείς τα δικά του λόγια όπως ακριβώς τα ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ. Φυσικά αναφέραμε ότι η διόρθωση που έκανε προφανώς έγινε μετά από κάποια τηλεφωνήματα και παρατηρήσεις. Ο κ.Παντελίδης λοιπόν που βλέπει την παραπληροφόρηση, τα ψέματα και την συκοφαντία; Η δική του ανάρτηση με τα δικά του σχόλια είναι.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ (με την δική του ορθογραφία):

“κ.Πιτιακουδη κακός (προφανώς ήθελε να γράψει κακώς) σας πληροφόρησαν οι “πληροφοριοδότες σας” δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος στην παράταξη ” Πόλη & Πολίτες ” Στηρίζω τον Βαγγέλη ΛΑΜΠΑΚΗ και την παράταξη για την νέα νίκη, όπως θα διαβάσετε και στο προφίλ μου, σας ζητώ να κατεβάσετε το συκοφαντικό και ψευδεστατο δημοσίευμα σας ΑΜΕΣΩΣ!!! Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστώ να κινηθώ νομικά για την προάσπιση της τιμής και τις υπόληψης μου.
Ο ” πληροφοριοδοτητας” σας είναι γνωστός και έχει την ιδιότητα του φαντασμένου. Έτσι λειτουργούσε πριν , έτσι λειτουργεί και τώρα που ασχολήθηκε με τα κοινά !!! Επίσης πιέσεις και τηλεφωνήματα δεν δέχθηκα και δεν δέχομαι από κανένα, δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ!!!”.

-Χαμός και “εμφύλιος” στην παράταξη Λαμπάκη – Ποιους συνυποψηφίους του αποκάλεσε “τομάρια” ο Χαράλαμπος Παντελίδης

Η απάντηση του Evros-news.gr και του Κώστα Πιτιακούδη

Πάμε λοιπόν τώρα να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

  1. Για τις απειλές περί νομικών κινήσεων και όλα αυτά, είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο. Ας καταθέσει μήνυση ή όποια άλλη ενέργεια θεωρεί πως πρέπει να κάνει.
  2. Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να δημοσιεύσουμε τα δικά του λόγια και σχόλια περί ύπαρξης “τμοαριών” μεταξύ των συνυποψηφίων του στην ίδια παράταξη “Πόλη και Πολίτες” Βαγγέλη Λαμπάκη.
  3. Στο μεταξύ εμείς θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε τα όσα μας έλεγε ο ίδιος στις συνομιλίες μας μέσω του Facebook. Για τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, τον οποίο… περνούσε γενεές δεκατέσσερις, γιατί επί 8 χρόνια δεν έκανε τίποτα στο χωριό του, τη Νίψα, αλλά και για τον θείο του Γιώργο Παντελίδη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, για τους ίδιους λόγους.
  4. Φαντάζεστε ότι ενώ μας τα έλεγε όλα αυτά, ξαφνικά πληροφορηθήκαμε πώς θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου κ.Λαμπάκη, τον οποίο κατηγορούσε σκαιότατα.
  5. Βέβαια Χαράλαμπος Παντελίδης είναι αυτός, τις κωλοτούμπες τις έχει εύκολες. Το ίδιο έκανε και πέρυσι το καλοκαίρι με την ποδοσφαιρική ομάδα της Νίψας στην οποία ήταν πρόεδρος και είναι δεδομένο ότι είχε σημαντική προσφορά. Όμως ενώ αρχικά ανακοίνωσε ότι θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, ενώ πήγε και ψήφισε στις περιβόητες εκλογές (γνωστά  όσα έγιναν κυρίως στο παρασκήνιο) και αναδείχτηκε νέα διοίκηση, στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα.
  6. Γι’ αυτό λοιπόν ας κάνει ότι θέλει ή ότι νομίζει καλύτερο. Εμείς μόλις πληροφορηθούμε ότι κατέθεσε μήνυση, θα ξεκινήσουμε να δημοσιεύουμε τα όσα καταλόγιζε στο Βαγγέλη Λαμπάκη και στον αντιδήμαρχο Γιώργο Παντελίδη αλλά και όλη τη δημοτική αρχή για τα 8 χρόνια αδιαφορίας στα προβλήματα της Νίψας.
  7. Τις δικές του αναρτήσεις δημοσιεύσαμε χθες βράδυ και τις έχουν κρατήσει στο αρχείο τους αρκετοί πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης. Προφανώς ξεχνάει ο κ.Παντελίδης ξεχνάει, ότι έχει θεσμικό ρόλο, αφού ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ζήτησε την ψήφο του κόσμου για να διοικήσει, όπως και οι δύο συνάδελφοί του τους οποίους αποκάλεσε “τομάρια”. Δεν είναι ούτε ένας απλός δημότης και οι απόψεις του ενδιαφέρουν τους πολίτες στους οποίους απευθύνθηκε  ζητώντας τη στήριξή και την ψήφο τους.
  8. Και κάτι τελευταίο. Την υπογραφή μας και… τις αναρτήσεις μας στο Facebook, προσέχουμε που τις βάζουμε φίλε Χαράλαμπε Παντελίδη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*