Χαμός και “εμφύλιος” στην παράταξη Λαμπάκη – Ποιους συνυποψηφίους του αποκάλεσε “τομάρια” ο Χαράλαμπος Παντελίδης

Χαμός και “εμφύλιος” στην παράταξη Λαμπάκη – Ποιους συνυποψηφίους του αποκάλεσε “τομάρια” ο Χαράλαμπος Παντελίδης

Άρχισαν τα όργανα στην παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη, πριν ακόμα έρθει η δεύτερη Κυριακή και οι επαναληπτικές εκλογές που θα κρίνουν το νέο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Ο Χαράλαμπος Παντελίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Τραϊανούπολης και πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίψας, όταν διαπίστωσε ότι δεν εκλέχθηκε, με ανάρτησή του χθες βράδυ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μίλησε για “τομάρια” και “φωτογράφισε” δύο συγκεκριμένους συνυποψήφιους του δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι εκλέχθηκαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο από την παράταξη “Πόλη και “Πολίτες”, ενώ ο ίδιος έμεινε εκτός. “Στην ζωή μου γνώρισα πολλούς ανθρώπους, αλλά τέτοια τομάρια (συγγνώμη για την έκφραση) σαν τον Φ…α και τον Β….ρο όχι!!! Θα σας ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! synexizoume εγώ στα matia ΕΣΕΙΣ??????”,

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δημιούργησε τεράστια αίσθηση στην πόλη και όλο τον δήμο και λίγο αργότερα την “κατέβασε”, προφανώς μετά από τηλεφωνική παρέμβαση και ανέβασε καινούργια στην οποία διαβεβαίωνε και ξεκαθάριζε πως στηρίζει την προσπάθεια του Βαγγέλη Λαμπάκη για τις εκλογές της 2 Ιουνίου, προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις όπως σημειώνει. Ακόμα προσθέτει ότι έκανε έναν τίμιο και έντιμο προεκλογικό αγώνα, αφήνοντας και πάλι αιχμές για άλλους πως δεν έπραξαν το ίδιο.

Το τηλεφώνημα που σίγουρα δέχθηκε και η παρέμβαση υπήρξε προκειμένου να μην υπάρχει η “εικόνα” του “εμφυλίου” και των αλληλοκατηγοριών, η οποία μόνο καλό δεν κάνει εν όψει της ερχόμενης Κυριακής. Άλλωστε γνωρίζουν καλά τόσο ο ίδιος ο Βαγγέλης Λαμπάκης όσο και οι στενοί συνεργάτες του, ότι αρκετοί από το περίπου 37% που τους ψήφισαν επειδή είχαν προσωπικές σχέσεις και υποχρεώσεις στους συμβούλους του, την δεύτερη Κυριακή μπορεί να επιλέξουν τον Γιάννη Ζαμπούκη. Σ’ αυτό κυρίαρχο ρόλο παίζει η αλαζονική και αυταρχική πολλές φορές συμπεριφορά του νυν Δημάρχου, οι ανεκπλήρωτυες εδώ και 9 χρόνια υποσχέσεις και πολλά ακόμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Χαράλαμπος Παντελίδης επί 8 χρόνια ήταν από αυτούς που κατηγορούσαν άγρια την δημοτική αρχή Λαμπάκη για ανυπαρξία έργων και στο χωριό του, τη Νίψα, αλλά και σε όλο τον δήμο. Εντελώς ξαφνικά “ανακάλυψε” ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος και οι συνεργάτες του έγιναν αποτελεσματικοί και καλοί και έβαλε υποψηφιότητα μαζί τους περιμένοντας να εκλεγεί.