Διδυμότειχο: Χαμός για τον μεγάλο υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου

Διδυμότειχο: Χαμός για τον μεγάλο υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου

Χαμός γίνεται από το πρωί στο Διδυμότειχο, αφού όλοι ψάχνουν ποιος είναι ο μεγάλος υπερτυχερός, που έγινε χθες βράδυ πλουσιότερος κατά 1,77 εκατομμύρια ευρώ, αφού ήταν ο μοναδικός νικητής της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Από τη στιγμή που άνοιξε το πρωί πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Τάσου Τουφάκη, το οποίο βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Βενιζέλου, γέμισε με κόσμο που ρωτούσε αν υπάρχει κάποια ένδειξη για τον υπερτυχερό, ενώ το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει ούτε στιγμή. Όλοι έψαχναν να μάθουν ποιος μπορεί να είναι αυτός που η τύχη του χαμογέλασε και η ζωή του άλλαξε άρδην και με εντυπωσιακό τρόπο, φυσικά προς το καλύτερο.
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου δηλώνει άγνοια για τον κάτοχο του δελτίου, που με 3 ευρώ Θα βάλει στην τσέπη 1,7 εκατομμύρια ΕΥΡΏ. είναι άλλωστε συνηθισμένο οι υπερτυχεροί να πηγαίνουν απευθείας στον ΟΠΑΠ για την είσπραξη του ποσού και να μη θέλουν δημοσιοποιηθεί το όνομά τους για ευνόητους λόγους.
Όπως είπε στο Evros-news.gr o κ.Τουφάκης: “Χθες το βράδυ μάθαμε ότι το τυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ παίχθηκε στο πρακτορείο μας, από συνάδερφο πράκτορα που το είδε στην σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ. Είναι η πρώτη φορά που δίνεται τόσο μεγάλο ποσό από το πρακτορείο μας και αναδεικνύεται ο πρώτος νικητής του Τζόκερ και χαιρόμαστε πάρα πολύ που ένας συμπολίτης μας κέρδισε αυτά τα χρήματα.
Δεν μπορώ να ξέρω, ούτε πάει το μυαλό μου ποιος μπορεί να είναι. Μπορεί να μένει στο Διδυμότειχο, ίσως σε κάποιο χωριό, αλλά μπορεί να είναι και κάποιος που δεν μένει εδώ και ήρθε στην περιοχή για τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή. Πέρασε πάρα πολύς κόσμος και έπαιξε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και φυσικά Τζόκερ. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι ο τυχερός. Όποιος και να είναι πάντως, του εύχομαι σε καλή μεριά να έχει υγεία του να χαρεί τα χρήματα και να βελτιώσει τη ζωή του.
Χαίρομαι φυσικά που το πρακτορείο μας μοίρασε τόσα χρήματα και μακάρι να μοιράζουμε πάντα στον κόσμο είτε τέτοια μεγάλα ποσά, αλλά και μικρότερα και ο κόσμος να κερδίζει βελτιώνοντας τη ζωή του”.