Κόλαση στους Κήπους: Ουρές χιλιομέτρων και πολύωρες καθυστερήσεις στην είσοδο από Τουρκία

Κόλαση στους Κήπους: Ουρές χιλιομέτρων και πολύωρες καθυστερήσεις στην είσοδο από Τουρκία

Κόλαση επικρατεί στον σταθμό των Κήπων, με πολύωρες καθυστερήσεις, ουρές χιλιομέτρων και τεράστια ταλαιπωρία για όσους έρχονται από την Τουρκία για να μπουν στην Ελλάδα και να περάσουν Σαββατοκύριακο στον Έβρο και γενικότερα στη χώρα μας.

Τα αυτοκίνητα παραμένουν ακινητοποιημένα επί ώρες, οι επιβάτες είναι όχι απλά εκνευρισμένοι αλλά εξαγριωμένοι, αφού η έλλειψη υπαλλήλων παρά τις συνεχείς υποσχέσεις της Κυβέρνησης για λύσεις, τίποτα δεν έχει βελτιωθεί. Οι υπάλληλοι του Τελωνείου κάνουν ότι μπορούν, αλλά η έλλειψη προσωπικού δεν επιτρέπει να ολοκληρώνονται γρήγορα οι διαδικασίες εισόδου.

Οι εικόνες αυτές είναι γνωστές και από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όταν στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου και όταν… κυνηγάμε στην περιοχή μας τους επισκέπτες με το… ντουφέκι μια και η πτώση της τουρκικής λίρας δημιούργησε προβλήματα, δεν είναι δυνατόν να μην βρίσκεται επιτέλους κάποια λύση για βελτίωση της κατάστασης.

“Γράψτε κάτι. Τρεις ώρες και πλέον είμαστε ακινητοποιημένοι στο ύψος των Υψάλων και δεν κουνιέται φύλλο”, μας είπε Έλληνας αναγνώστης μας που επιστρέφει από την Τουρκία και μας έστειλε τις φωτογραφίες.