Όταν ο Βαγγέλης Λαμπάκης εκλιπαρούσε με επιστολή τον Τσίπρα, για στήριξη απ΄τον ΣΥΡΙΖΑ

Όταν ο Βαγγέλης Λαμπάκης εκλιπαρούσε με επιστολή τον Τσίπρα, για στήριξη απ΄τον ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε χθες και η προεκλογική περίοδος για τις επαναληπτικές εκλογές και οι ψηφοφόροι του Έβρου θα βρεθούν αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου μπροστά στις κάλπες για να επιλέξουν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και δημάρχους. 

Τις τελευταίες ημέρες έγινε πολύς λόγος για τις στηρίξεις που δίνουν διάφορα κόμματα σε υποψήφιους, με τον ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης να ανακοινώνει ότι στηρίζει για την δελυτερη Κυριακή τις ανεξάρτητες υποψηφιότητες στην Περιφέρεια και είναι εναντίον αυτών που στηρίζουν η Ν.Δ και ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης. Άρα στηρίζουν τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Μια και αναφερόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ, να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, ο νυν δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης σχεδόν… εκλιπαρούσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με επιστολή που του έστειλε και ζητούσε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αν και είχε ήδη πάρει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Η επιστολή, την οποία το Evros-news.gr ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ, στάλθηκε στις 14 Νεομβρίου στο γραφείο του Πρωθυπουργού και κοινοποιήθηκε στους τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου και στη Νομαρχιακή του κόμματος και συγκεκριμένα στον Μενέλαο Μαλτέζο.

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επίσημη στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε με επιστολή του στον Πρωθυπουργό ο Βαγγέλης Λαμπάκης. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

Την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του Evros-news.gr αναδημοσίευσαν τα κορυφαία ΜΜΕ της Αθήνας και έγινε κυριολεκτικά χαμός. Τα θυμόμαστε όλα αυτά, μια και ο κ.Λαμπάκης θα προσπαθήσει αύριο να κρατήσει την καρέκλα στην οποία βρίσκεται επί 9 χρόνια, με αντίπαλο τον 47χρονο Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος αν και πρωτοεμφανιζόμενος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση την περασμένη Κυριακή και διεκδικεί με πολύ μεγάλες πιθανότητες να φέρει μια καινούργια εποχή στον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ας θυμηθούμε ορισμένα από τα δημοσιεύματα των αθηναϊκών ΜΜΕ για την επιστολή του Βαγγέλη Λαμπάκη στον Τσίπρα, με την οποία ζητούσε επίσημη στήριξη του καταρρέοντος ΣΥΡΙΖΑ.

-Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ και έστειλε επιστολή στον Τσίπρα για να τον στηρίξει

-Ανεκδιήγητος ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης! Ζητιανεύει χρίσμα από ΣΥΡΙΖΑ αφού εξασφάλισε της ΝΔ!

-Βαγγέλης Λαμπάκης: Ποιος είναι ο δήμαρχος που θέλει τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ για να κατέβει με τη ΝΔ

-Με επιστολή – ύμνο προς Τσίπρα ο Λαμπάκης: Ζητιανεύει χρίσμα από ΣΥΡΙΖΑ… αφού εξασφάλισε της ΝΔ