Ο πανικόβλητος μπροστά στη συντριβή Τοψίδης (“εκλεκτός” του ΣΥΡΙΖΑ), κυκλοφορεί fake news για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Μέτιου

Ο πανικόβλητος μπροστά στη συντριβή Τοψίδης (“εκλεκτός” του ΣΥΡΙΖΑ), κυκλοφορεί fake news για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Μέτιου

Πανικόβλητος μπροστά στην συντριβή που έρχεται αύριο με τις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου, ο “εκλεκτός” πλέον του ΣΥΡΙΖΑ (προέτρεψε να τον ψηφίσουν) Χριστόδουλος Τοψίδης, καταφεύγει μέσω των φιλικά προσκείμενων του ΜΜΕ για την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χρήστο Μέτιο.

Όσον αφορά τον Έβρο, είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του alexpoli.gr, που ως γνωστόν απηχεί τις απόψεις Τοψίδη μαζί με το e-evros.gr, όπου με τίτλο: “Σιγή ιχθύος της Νέας Δημοκρατίας για τον Χρήστο Μέτιo”, αμφισβητεί το ρεπορτάζ του Evros-news.gr για την συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα. Όπως αναφέρει μάλιστα: “Την Τετάρτη 29 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε συνάντηση με τους 4 υποψήφιους Περιφερειάρχες που στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία. Το επίσημο δελτίο τύπου του κόμματος για τη συνάντηση αυτή, συνοδευόταν από αρκετές φωτογραφίες του Μητσοτάκη με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες, Αττικής, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδος και Στερεάς Ελλάδας. 

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 30 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ Χρήστος Μέτιος με δελτίο τύπου της δικής του παράταξής προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανακοίνωσε ότι συναντήθηκε με τον Κ. Μητσοτάκη. Δεν υπήρξε, όμως, ποτέ σχετικό δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προς τα ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως έγινε στην περίπτωση ανοιχτής υποστήριξης των τεσσάρων άλλων υποψηφίων την προηγούμενη μέρα.

Επίσης, είναι αξιοσημείωτο, ότι η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη δημοσιοποίηση της συνάντησης, ήταν από προηγούμενη συνάντησή των δυο ανδρών και συγκεκριμένα από αυτή που πραγματοποιήθηκε την 23η Οκτωβρίου 2018! Επομένως, δεν υπήρξε ποτέ επίσημη φωτογραφία ή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή τουλάχιστον δεν τα λάβαμε εμείς”.

Τα ψέματα των ΜΜΕ του Τοψίδη και τα συντριπτικά 

στοιχεία που τους διαψεύδουν παταγωδώς

Η συνάντηση Μητσοτάκη-Μέτιου όχι μόνο πραγματοποιήθηκε, μάλιστα το Evros-news.gr βρισκόταν στα γραφεία της Ν.Δ και συζήτησε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη. Επίσης εκδόθηκε Δελτίο Τύπου του κόμματος, συνοδευόμενο από δύο φωτογραφίες. Ήρθε και σε εμάς και σε όλα τα ΜΜΕ.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Evros-news.gr

-Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Χρήστο Μέτιο: Αυτός πρέπει να είναι ο νέος Περιφερειάρχη

Οπότε είναι ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ότι δεν εκδόθηκε δελτίο Τύπου αλλά και οι φωτογραφίες ήταν παλιές. Για του λόγου το αληθές, σας παρουσιάζουμε μια σειρά από ΜΜΕ της Αθήνας, αλλά και του Έβρου, που δημοσίευσαν το συγκεκριμένο θέμα.

ΤΟ thrakinea.gr του Γιάννη Τομαδάκη

-Απόλυτη στήριξη της ΝΔ στον Χρήστο Μέτιο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

-Επαφές Κυριάκου Μητσοτάκη με Χρήστο Μέτιο και Χριστιάνα Καλογήρου

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

-Επαφές Κυριάκου Μητσοτάκη με Χρήστο Μέτιο και Χριστιάνα Καλογήρου

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ voria.gr της Θεσσαλονίκης

ΕΙΔΕ ΜΕΤΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

ΤΟ thepresident.gr

-Επαφές Κυρ. Μητσοτάκη με Χ. Μέτιο και Χ. Καλογήρου

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε δεκάδες ακόμα δημοσιεύματα για την συνάντηση, το δελτίο Τύπου και τις φωτογραφίες, για να αποδείξουμε τα fake news που κυκλοφόρησε ο πανικόβλητος μπροστά στην ήττα Χριστόδιυλος Τοψίδης, που “χρησιμοποίησε κάποια φιλικά του ΜΜΕ προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Αυτός που είναι πλέον “εκλεκτός” του καταρρέοντος ΣΥΡΙΖΑ, αφού με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έδωσε “γραμμή” στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν τον κ.Τοψίδη, επειδή είναι ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας και προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτά όλα να τα ξέρουν οι Νεοδημοκράτες πηγαίνοντας αύριο στην κάλπη, γιατί αν δεν εκλεγεί ο Χρήστος Μέτιος, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα που σε ένα μήνα θα αποτελέσει παρελθόν από την Κυβέρνηση, θα πανηγυρίζει.