“Έφυγε” χθες ο πρώην δήμαρχος Φερών Νίκος Μανούσης

“Έφυγε” χθες ο πρώην δήμαρχος Φερών Νίκος Μανούσης

Οι Φέρες πενθούν για τον χαμό του πρώην δημάρχου τους Νίκου Μανούση, ο οποίος “έφυγε” χθες από την ζωή μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο εκλιπών διετέλεσε δήμαρχος στον πρώην δήμο Φερών την περίοδο 1998-2002 και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 12:00  στον Άγιο Νικόλαο Φερών.

Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης, που συνεργάστηκε μαζί του την περίοδο της δημαρχίας του ως υπεύθυνος της Τουριστικής επιχείρησης, δήλωσε για την απώλεια του Νίκου Μανούση: “Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια από καρδιάς στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους. Συνεργάστηκα μαζί του την περίοδο που ήταν δήμαρχος και είχε πετύχει πάρα πολλά για τον τόπο μας. Μου είχε αναθέσει την τουριστική επιχείρηση στο Δέλτα του Έβρου, τότε που γινόταν χαμός με επισκέψεις πολλών τουριστών, βαρκάδες και αξιοποίηση αυτού του μοναδικού βιότοπου. Ξεκινήσαμε και την βοήθεια των ηλικιωμένων στα σπίτια, που μετέπειτα εξελίχθηκε στην γνωστή μας Βοήθεια στο σπίτι και ο δήμος Φερών με το Νίκο Μανούση επικεφαλής ήταν πρωτοπόρος σε αυτό”.

Επίσης, στο προσωπικό του προφίλ τον… αποχαιρέτησε γράφοντας:

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*