Νέα διοίκηση στον Σύλλογο Τεχνολογίας Θράκης – Συνεχίζονται τα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια

Νέα διοίκηση στον Σύλλογο Τεχνολογίας Θράκης – Συνεχίζονται τα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια

Μετά από μία εντελώς ψηφιακή διαδικασία ηλεκτρονικών εκλογών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον Σύλλογο Τεχνολογίας Θράκης. Από την εκλογική διαδικασία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, για τα επόμενα δύο χρόνια των δράσεών του.

Πρόεδρος: Μάριος Ζήκος
Αντιπρόεδρος: Στάθης Γρηγοριάδης
Γραμματέας: Κώστας Σαρμίδης
Ταμίας: Δημήτρης Πεχλιβάνης
Μέλη & Αναπληρωματικά:  Κώστας Λαφτσής, Θεόδωρος Κοσμίδης και Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου
Η διαδικασία ψηφοφορίας και εκλογών πραγματοποιήθηκε με το αδιάβλητο και κρυπτογραφημένο σύστημα ψηφοφορίας ανοιχτού λογισμικού Helios που προσέφερε σε όλα τα μέλη του συλλόγου την δυνατότητα να ψηφίσουν από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και με οποιαδήποτε συσκευή πρόσβασης στο διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο σύστημα ψηφοφορίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία και ο Σύλλογος Τεχνολογίας Θράκης μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε φορέα στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών και στην αλλαγή των παραδοσιακών μεθόδων στις εκλογικές διαδικασίας μελλοντικά.
Δωρεάν Σεμινάριο Ασφάλειας για τα Windows
Παράλληλα στο δωρεάν σεμινάριο αυτής της εβδομάδας την Τετάρτη 5 Ιουνίου  στις 19.00μμ στον χώρο του Συλλόγου Τεχνολογίας Θράκης (Τέρμα Τρωάδος απέναντι από το γήπεδο Φ.Κοσμά – Ισόγειο) θα συζητήσουμε για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια σε συστήματα Windows. Φέρε τον φορητό υπολογιστή σου, το κινητό ή το tablet σου και έλα να μάθεις περισσότερα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο εντελώς δωρεάν.

Ο Σύλλογος Τεχνολογίας Θράκης, μετά την επιτυχημένη εκδήλωση «Safer Internet 2019» που διοργάνωσε και την μεγάλη απαίτηση του κοινού που συμμετείχε, διοργανώνει επτά (7) μικρά σεμινάρια, με διαφορετικό επιμέρους θέμα κάθε φορά και με το γενικό τίτλο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες και είναι δωρεάν με δυνατότητα πραγματικών παραδειγμάτων και εκπαίδευσης στον υπολογιστή σας. Πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτηστα γραφεία του Συλλόγου Τεχνολογίας Θράκης  και ώρα 19.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όποιο σεμινάριο τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα . Προτείνουμε να φέρουν τον δικό τους φορητό υπολογιστή εφόσον το επιθυμούν για να κάνουν πρακτική όσα θα παρακολουθούν με την βοήθεια των μελών του Συλλόγου.

Τα δωρεάν σεμινάρια είναι προσανατολισμένα για τον απλό χρήστη χωρίς προηγούμενη εμπειρία ή γνώση!
Το πρόγραμμα των υπόλοιπων σεμιναρίων είναι το παρακάτω :

  • Τετάρτη 05/6/2019 19.00μμ  Ιδιωτικότητα και ασφάλεια στα Windows  – Εισηγητής Στάθης Γρηγοριάδης
  • Τετάρτη 12/6/2019 19.00μμ  Social Media  – Εισηγητής Κώστας Λαφτσής
  • Τετάρτη 19/6/2019 19.00μμ  Τα βασικά της ασφάλειας  – Εισηγητής Σάκης Δούπας
  • Τετάρτη 26/6/2019 19.00μμ  Κινητά Τηλέφωνα  – Εισηγητής Κώστας Σαρμίδης
Η φόρμα συμμετοχής είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση :  http://www.steth.gr/sid2019
Σας περιμένουμε όλους !
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με τον Σ.ΤΕ.Θ. στο info@steth.gr ή στο τηλέφωνο 6981333525.