Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α.Παρασκευόπουλο εγκρίθηκε διαγωνισμός, δυο ημέρες πριν τις εκλογές

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α.Παρασκευόπουλο εγκρίθηκε διαγωνισμός, δυο ημέρες πριν τις εκλογές

Δυο ημέρες πριν τις πρώτες δημοτικές εκλογές, την Παρασκευή 24 Μαίου, όταν όλα βρισκόταν στον “αέρα” και η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο, η Οικονομική επιτροπή του δήμου Αλεξανδρούπολης συνεδρίασε με πρόεδρο τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και ενέκρινε πρακτικό διαγωνισμού για έργο που κέρδισε η εταιρεία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Άκη Παρασκευόπουλου.

Πρόκειται για την: «Έγκριση 1ου Πρακτικού Διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για το έργο: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”, προϋπολογισμού δαπάνης 93.998,00 € (με Φ.Π.Α)».

Παρουσία και των μελών της επιτροπής Χρήστου Γερακόπουλου, Γιώργου Παντελίδη, Γιώργου Ουζουνίδη και της Ελισάβετ Τσονίδου-Σκεύα, οι οποίοι άφησαν κατά μέρος προσωρινά τον εκλογικό αγώνα, αποφασίστηκε τελικά και αφού εξετάστηκε η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής που διενήργησε τον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 5 εταιρείες, την ανάθεση (ή ματαίωση) της σύμβασης στον προσωρινό μειοδότη, την εταιρεία «ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Π.- ΚΟΪΔΗΣ Χ. Ο.Ε με δ.τ ΠΚ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε» (αριθμός ηλεκτρονικής προσφοράς 122123 που πρόσφερε την μεγαλύτερη μέση έκπτωση (Εμ)= 35,36% και υποβάλλουμε για έγκρισή το παρόν Πρακτικό 1 στην Αναθέτουσα Αρχή.

Αυτή την αγωνία είχε λοιπόν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Παρασκευόπουλος, αν θα πάρει-με ηλεκτρονικό διαγωνισμό αυτή την φορά- το έργο και που χρόνος να τρέξει για να βοηθήσει στην εκλογή του επίσημου υποψηφίου του κόμματος Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Εδώ δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στη μεγαλύτερη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, θα το έκανε τελευταίες ημέρες; Πως μετά που τον χάνεις που τον βρίσκεις, κάθε φορά σχεδόν που κάνει δηλώσεις στα κανάλια ως Πρόεδρος ΝΟΔΕ να μην τον βρίσκουν δίπλα στο περίφηξμο πλέον… μπεντζαμίν του δευτέρου ορόφου του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ