Μαρίνα Παυλίδου (κόρη αείμνηστου Περιφερειάρχη): Το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια δικαίωσε την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μαρίνα Παυλίδου (κόρη αείμνηστου Περιφερειάρχη): Το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια δικαίωσε την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη

“Το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών δικαίωσε την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη”, δήλωσε η Μαρίνα Παυλίδου, κόρη του αείμνηστου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Παυλίδη, για τη νίκη του Χρήστου Μέτιου την περασμένη Κυριακή.

Μιλώντας στον MAximum Fm και την εκπομπή του Δημήτρη Κολιού, η κ.Παυλίδου που είχε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της υποψηφιότητας του νυν και νέου Περιφερειάρχη κ.Μέτιου και της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”, τόνισε: “Μετά τον χαμό του πατέρα μου, η αλήθεια είναι ότι το κενό που υπήρξε στην Περιφέρεια, ήταν ένα πολύ μεγάλο κενό. Οποιοσδήποτε και να έμπαινε στην περιπέτεια αυτή, θα έπρεπε να κρατήσει πολύ μεγάλες ισορροπίες. Η σύγκριση θα ήταν και δυσανάλογη, ίσως και να τον αδικούσε.

Το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών δικαίωσε την επιλογή του Προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Βέβαια έγινε ένας πολύ σκληρός αγώνας. Δόθηκαν μάχες και εσωτερικές μάχες. Αυτή την στιγμή με τον Κλεισθένη και όπως ισχύει, θα πρέπει να υπάρχουν ισοσρροπίες, συνεννοήσεις και θα προχωρήσουν όλοι μαζί ενωμένοι, για το καλό του τόπου. Όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων που συμμετείχαν στις εκλογές, έχουν κάνει δηλώσεις που είναι συναινετικές”.

Αφήστε το σχόλιό σας