Άρχισε ο “εμφύλιος” στην παράταξη Λαμπάκη – Δαγκλή Γιασάρ: “Κάποιοι ακολούθησαν προσωπικές στρατηγικές”

Άρχισε ο “εμφύλιος” στην παράταξη Λαμπάκη – Δαγκλή Γιασάρ: “Κάποιοι ακολούθησαν προσωπικές στρατηγικές”

“Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται” λέει η αρχαία φράση και ισχύει στην περίπτωση της εκλογικής συντριβής του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, στην οποία… άρχισαν τα όργανα και ο “εμφύλιος” με αλληλοκατηγορίες.

Ο Δαγκλή Γιασάρ, υποψήφιος με την παράταξη Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη, δάσκαλος και Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων της οδού Άβαντος, που δεν εξελέγη, άφησε ξεκάθαρες αιχμές για… προσωπικές στρατηγικές κάποιων και κατηγόρησε συναδέρφους του υποψήφιους, ότι οικειοποιήθηκαν κομμάτια από το έργο που έγινε και τα έκαναν εργαλεία της προσωπικής του στρατηγικής.

Έγραψε συγκεκριμένα: “Η ταπεινή μου γνώμη για την κύρια αιτία που οδήγησε στην ήττα της παράταξης του κυρίου Ευάγγελου Λαμπάκη είναι πως κάποιοι προσπάθησαν και κατάφεραν απομονώσουν κομμάτια από το έργο, τα οικειοποιήθηκαν και τα έκαναν εργαλεία της προσωπικής τους στρατηγικής”.

Ο κ.Γιασάρ, που ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Απόστολου Φωτιάδη το 2014 και δεν είχε ούτε τότε εκλεγεί, ήταν ένα από τα βασικά “εργαλεία” του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη για τις… Μαυρογιαλούρικες, προεκλογικές, επικοινωνιακές φιέστες που έγιναν στην περιβόητη οδό Άβαντος, που επί 8 χρόνια την είχαν παρατημένη. Τον “χρησιμοποίησαν” εν γνώση του και φυσικά δεν τον βοήθησαν να εκλεγεί και γι’ αυτό προφανώς έγραψε όλα αυτά.

Μάλιστα του απάντησε ο Βαγγέλης Γουμενίδης, που επίσης ήταν στην παράταξη Φωτιάδη και πήγε υποψήφιος με τον κ.Λαμπάκη, αλλά και αυτός απέτυχε παταγωδώς. Τον “άδειασε” με… κομψό τρόπο σχολιάζοντας από κάτω:

“Η διαχείριση μιας αποτυχίας είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και θέλει πολύ σκέψη και λίγα λόγια”.

Του είπε ουσιαστικά ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ και να μην… βγάζει τον “εμφύλιο” που μαίνεται στην παράταξη του απερχόμενου δημάρχου.