Έκλεισαν το εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, χρωστούν δυο χρόνια χρήματα σε τευτλοπαραγωγούς και ο Γ.Καίσας πανηγυρίζει!!!

Έκλεισαν το εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, χρωστούν δυο χρόνια χρήματα σε τευτλοπαραγωγούς και ο Γ.Καίσας πανηγυρίζει!!!

Έχουν τεράστιο θράσος κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο και καλύτερο τον βουλευτή Έβρου Γιώργο Καίσα. Αντί να κρύβονται και να μην προκαλούν έτσι που τα έχουν… θαλασσώσει και την στιγμή που… καταρρέουν, παριστάνουν τους σωτήρες του Έβρου και κάνουν τους τιμητές.

Πανηγυρίζει λοιπόν με ανακοίνωση του ο κ.Καίσας, γιατί χθες Παρασκευή, τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής πριν κλείσει για τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου, έφεραν και ψήφισαν ειδική τροπολογία προκειμένου να δοθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό 5,6 εκατομμύρια ευρώ για την ΕΒΖ. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για να αποπληρωθούν οι αγρότες για οφειλόμενα από το 2017 και το 2018, αλλά και για να εξοφληθούν δεδουλευμένα προς εργαζομένους της ΕΒΖ.

Αφού η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε από πέρυσι το εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, το οποίο υπόσχονταν πως όχι μόνο θα επαναλειτουργήσουν, αλλά θα ενισχύσουν και θα ξανανθίσει η τευτλοκαλλιέργεια στον Έβρο και ετοιμάζονται να το ξεπουλήσουν σε ξένη εταιρεία, ο κ.Καίσας και οι “σύντροφοι” του χωρίς ίχνος ντροπής… πανηγυρίζουν. Χρωστούν στους αγρότες χρήματα εδώ και δύο χρόνια από το 2017 και 2018 για τα τεύτλα, χρωστούν στους υπαλλήλους μισθούς πολλών μηνών, έχουν απλήρωτο ακόμα και το ηλεκτρικό ρεύμα και το έκοψε η ΔΕΗ και παριστάνουν τους τιμητές.

Αυτοί που… ούρλιαζαν όταν το 2014 η τότε κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συζητούσε με διάφορους σοβαρούς ομίλους του εξωτερικού για την πώληση, από την οποία θα εισέπραττε το Κράτος αρκετά εκατομμύρια και θα διασφαλίζονταν η συνέχιση της λειτουργίας της ΕΒΖ, τώρα δίνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό 5,6 εκατ. ευρώ, χρήματα όλων μας δηλαδή, για να παραδώσουν “καθαρή” την εταιρεία στον ιδιώτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*